Ilie Dorin din Craiova


Ce spun astrele despre viitorul meu?Ati  venit in aceasta viata sa invatati  sa fiti eficient, organizat, disciplinat si altruist. Pentru a va implini destinul e necesar sa  fiti  o persoana pragmatica, atenta la detalii, sa dati dovada de multa seriozitate  în tot ceea ce faceti.

Analiza astrologica efectuata  de Artemis

Scopul principal al vietii este sa va gasiti stabilitatea, securitatea si linistea in mediul familial. Sunteti atasat de valorile si traditiile natale, de istorie , de amintiri, de parinti.  In viitor veti pune bazele unui proiect pentru a va ajuta membrii familiei in orice situatie. Fitii prudent, evitati lauda care va fi in defavoarea d-voastra.

Aveti probleme legate de locul de munca si implinirea unor idealuri. Visele se vor implini, incepand de anul acesta, daca veti lupta impotriva parintilor si a rudelor mai in varsata care vin sa va ajute cu „sfaturile lor conservatoare si solide”. Comunicatia este dificila cu membrii familiei, ei, nu va inteleg destinul si relatiile d-voastra. sociale. Pentru a evita in viitor o boala cronica legata de rinichi, glanda tiroida, ar fi indicat sa comunicati eficient si sa spuneti intotdeauna ce aveti de spuns.

Pe data de 10 iunie va sarbatoritii ziua de nastere, eu va  doresc  un calduros , La multi ani si un an plin de  fericire! La revenirea soarelui in punctul natal se intrevad urmatoarele evenimente:

– necesitatea curajului  de a va asuma responsabilitati  (casatorie, nasterea unui copil) sau veti pune bazele unei case. O realizare in cadrul familial.

– veti fi surpins de o oportunitate privind cariera, nu veti stii ce raspuns sa dati, va va fi teama de eventualele riscuri, de atitudinea familiei.

– multe calatorii vor fi efectuate atat in tara cat si in strainatate si va vor fi de un real folos in extinderea orizonturilor in urma carora va propuneti  pentru viitor noi poriecte si initiative.

– o persoana de sex feminin, se opune unor actiuni creative cu castiguri financiare deosebite, prin neincredere in dvoastra si vine cu tot felul de ideii pentru a va face sa renuntati la proiectele respective.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close