Bella18-Botosani-Voi divorta…?


Bella18-Botosani-Voi divorta pana la urma din cauza a ceea ce am facut?

Daca apelai la un astrolog inainte de casatorie numai erai nevoita sa treci prin situatia existenta. Divortul nu este o  eliberare  a sotului din casatoria impusa. Nu este fericit, este adevarat! A decis de buna voie sa fie langa tine. El trebuie sa invete umilinta, sa iti fie util in viata ca un adevarat „supus”. Nu te simti vinovata. Parinti tai ar trebuie sa poarte aceasta vina.

Tu trebuie sa decizi cum sa procedezi in viata. Detaseaza-te de ideiile si prejudactiile parintilor si nu te mai baza pe ei, nu le indeplini dorintele lor. Tu trebui sa fii fericita, nu ei. Oscilezi dupa parerea lor. Te influnteaza sa fii asa cum is doresc ei.  Ai nevoie de situatie financiara si de pozitie sociala? Tu ai nevoie de iubire.

Data de 24 Aprilie 2010, va fi decisiva in relatia de cuplu. E posibil sa divortati de comun acord si totul se va finaliza cu bine sau  veti decide sa fiti impreuna pentru toata viata, fara implicatiile parintilor.

Tu simti nevoia sa depinzi emotional de cineva, sa fii protejata, iubita, ocrotita ca un copil. Nu uita! Esti o persoana maturizata emotional si nu mai ai nevoie sa depinzi de nimeni. Gandeste-te la o cariera de succes pentru urmatorii ani. Sansele de divort sunt, dar la fel poate exista si un remediu pentru salvarea casatoriei. Un copil. In luna Noembrie 2009, poti sa ramai insarcinata.

Artemis

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close