cristalmarin- daca voi divorta ?


cristalmarin- daca voi divorta de actuala sotie?

Divortul ar putea fi evitat daca dvs,   ati face unele sacrificii pentru a va mentine armonia in familie. In astrograma dvs. este evidentiata comunicarea si calatoriile lungi.   Doriti sa aveti altauri o sotie care sa va intelega modul dvs. de gandire originala si dorinta de a cunoaste cat mai multe informatii .

Sunteti o persoana cu inalte calitati morale si aveti principii serioase in viata. Din nefericire ati ajuns la un punct sensibil in destin.  Ati resimtiti tranzitul saturnian in conjunctie cu pluton natal, ce va adus in discutie „neintelegerile in viata de cuplu” . Aveti posibilittea  sa va salvati casnicia (daca aveti si copii). Face-ti ceva util pe termen lung.Vi se ofera o sansa unica pentru cel putin 30 de ani. Ganditi-va bine inainte de a actiona! Este un tranzit care testeaza capacitatea  interioara si sufleteasca. Nu este usor  sa traiti asemena sentimente de blocaj, insatisfactie,  urmate si de  pierderi financiare.

Sunteti derutat si de tranzitul planetei „surprizelor”  in sectorul vietii private.Va adus in mod fulgerator  sentimente de nesiguranta, dorinta de schimbare si noutate. Riscul divortului va exista pana in anul 2015. Incercati sa gasiti un remediu asupra acestui influx astral prin: schimbarea locuintei, afirmarea calitatiilor de sef intr-0 afacere.

Calmul, rabdarea si munca va vor ajuta in salvarea casniciei!

Artemis

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close