Gandurile se materializeaza


Gandurile bine  focalitate te vor  conduce spre adevaratul succes. Gandurile negative te vor directionata spre actiuni negative, te va purta pe un drum accidentat catre esec. In viata ai libertatea de a alege incontro sa-ti indrepti puterea gandului.

Fii deci intelept cand faci aceasta alegere pentru ca este in joc propriul tau destin Putrea gandului ne ajuta sa avem tot ce ne dormi: fericire, sanatate, bogatie. Poti sa ai, sa faci, sa fii tot ceea ce vrei. Putem avea tot ceea ce ne dorim. Nu conteaza cat de mare este lucrul dorit. Cu totii functionam pe baza aceleiasi forte. A aceleiasi legi.Este vorba de atractie.Secretul este legea atractiei. Devii cea ce gandesti in majoritatea timpului dar si atragi lucrurile la care te gandesti cel mai mult.

Gandurile emit acel semnal electromagnetic care indreapta catre tine ceea ce le seamana. Legea atractiei nu tine seama de faptul ca ceea ce gandesti este bun sau rau sau ca iti place ori nu.Lucrul raspune ganduilor tale.Daca stai si te gandesti mereu la nenumaratele datorii pe care le ai acesta este semnalul pe care il transmiti in univers ,,Ah ma simt rau  din cauza datoriilor” iti tot spui iarasi si iarasi si simti asta cu toata fiinta ta.Atunci de asta vei avea parte mereu.

Asa incat atunci cand te concentrezi la lucrul pe care il doresti si te deschizi catre el activezi un gand iar legea atractiei raspunde la acel gand aducandu-ti lurcrui care ii corespund. Insa atunci cand te concentrezi la ceea ce nu vrei si ii spui ,,nu” nu il indepartezi de fapt. Dimpotriva,activezi chair gandul a ceea ce nu vrei,iar legea atractiei il aduce catre tine.Traim intrun univers bazat pe atractie totul se invarte in jurul atractiei. Legea atractiei functioneaza intotdeauna,indiferent daca crezi in ea, daca o intelegi sau nu.F

Daca gandim pozitiv si avem o orientare pozitiva atragem oameni pozitivi evenimente pozitive si situatii pozitive. Daca suntem negativi in orientare, sau maniosi atragem oameni rai si maniosi si situatii negative. Astfel incat ajungi sa atragi lucruri asemanatoare gandurilor pe care le ai permanent in minte, indiferent daca aceste ganduri sunt constiente sau inconstiente.In asta consta

Secretul. Fizica cuantica incepe sa vorbeasca despre aceasta descoperie.Ea afirma ca nu poti aea un univers fara a intra in el cu mintea. Poti incepe chair acum sa te simti sanatos. Poti incepe sa te simti prosper, poti incepe sa simti dragostea care te inconjoara chair daca ea nu este inca acolo.Atunci cand incepi sa intri in acest joc, cand incepi sati ghidezi gandurile dupa cum ele te fac sa te simti si incepi sa observi corelatia dintre ceea ce simti si gandesti si ceea ce se intoarce catre tine fara sati dai seama vei intelege ca tu esti creatorul propriei tale realitati .

In clipa in care incepi sa gandesti asa cum trebuie,ceva din tine,puterea din tine se va dovedi mai mare decat lumea intreaga. Procesul creator este un proces in trei timpi.Primul pas este sa ceri ceea ce vrei. Nu trebuie sa folosesti neaparat cuvinte pentru a cere. De fapt,Universul nici nu aude de la tine cuvinte. Universul raspunde in totalitate gandurilor tale.

Toate fortele universale vor raspunde gandurilor pe care le-ai pus in miscare. Universul va incepe sa se rearenjeze pentru a se potrivi dorintelor tale. Nu e nevoie sa stii cum se va intampla acest lucru nu e nevoie sa stii cum se va rearanja universul. Nu stii cum, asta ti se va arata.Tu vei atrage numai modul in care urmeaza sa se intample.

Atunci cand simti disperare, spaima sau furie aceste sentimente indica faptul ca nu este pe aceeasi lungime de unda cu ceea ce ceri. Atunci cand incepi sa intelegi ca ceea ce simti este totul incepi sati directionezi gandurile dupa sentimentele pe care ele le starnesc. Universului ii place viteza asa ca nu intarzia nu te gandi de doua ori nu te indoi.

Cel mai important trebuie sa crezi in ceea ce iti propui. Si nu uita ca tu insuti este creatorul propriului tau univers!

AstreOnline

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close