Iubire pasionala. Venus in Berbec


Planeta Venus in casa planetei Marte, predispune femeile la  impulsivitate si  instabilitate in relatiile sentimentale. Acestea, se vor avanta repede intr-o  relatie dar la fel de repede se pot retrage. Pot fi egoiste  în exprimarea afectiva-emotionala. Ele au tendinţa de a cuceri ele barbatul si nu de a fi cucerite.

Pozita planetei Venus, in seme zodiacale, ne  arata in astrograma  modul de a iubi si a fi iubiti.Venus  in  zodia Berbec, semn cardinal si de foc, reprezinta simbolul  iubirilor pasionale.

Articol scris de Artemis

Aspectele interplanetare negative cu planetele Marte si Uranus, vor indica pretentii exagerate, agresivitate, gelozie, lipsa de maturitate afectiva.

Femeile cu Venus in Berbec, in astrograma natala, vor sa le sugereze barbatilor o alta parere despre propria lor  persoana. Le place sa joace teatru. Sunt pline de farmec si de temperament. Barbatii, trebuie sa le suporte multe capricii. Sunt impulsive, se aprind usor in dragoste. In  relatia intima sunt ca niste tigroaice dezlantuite. Cine nu le poate face fata sa nu se avante intr-o relatie cu o astfel de  femeie. Fiind extrem de sensibile si pasionale, vor accepta o relatie intima mai mult pentru proprile lor  placeri.

Cand nu vor fi satisfacute, le va da papucii barbatilor incapabili sa le indeplineasca dorintele. Geleozia va fi declansata de un sentiment de mandrie ranita decat din iubire. Legaturile sentimentale vor fi scurte si numeroase pana vor reusi sa isi intalneasca marea dragoste.

Nu pot sta singure perioade lungi de timp. Ajung sa fie deprimate daca nu isi gasesc un partener care sa le cucereasca inima.  Viata de cuplu nu va fi fericita  deoarece Venus in Berbec(exil) cauzeaza multe certuri si scandaluri.

Sotul va fi ales cu multa atentie dupa urmatoarele  criterii :

  • sa fie  curajos,
  • sa fie energic,
  • sa fie muncitor,
  • sa detina o functie importanta,
  • sa isi aume riscuri,
  • sa ia decizii corecte,
Reclame

1 gând despre „Iubire pasionala. Venus in Berbec

  1. eu am casa a 7 a in berbec….si pas fortuna…Oare ma asteapta lucruri bune/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close