Predispoziti astrale. Mai 2010


Uranus intra in Berbec- Surpriza!!!

Ne pregatim cu toti pentru o schimbare pozitiva in viata noastra. Primul semn va fi dat de conjunctia Jupiter-Uranus, iar al doilea semn important va fi dat de Ingresul planetei Uranus.

PLANETS. Pictures, Images and Photos

Tranzitul Soarelui, in zodia Taur, predipune la dorinta de acumulare materiala si investiti in bunuri imobiliare dar, nu-i momentul oportun, pentru ca planeta ce reglementeaza actele, contractele, semnaturile, Mercur, se afla in mers aparent  Retrograd. Nativii nascuti in zodii Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti sau care au Soarele  progresat in aceste semne, vor fi predipusi la pierderi, depresii, comunicare dificila la locul de munca.

Venua, planeta responsabila de relatiile sentimentale, tranziteaza semnul Gemenilor pana in 20 Mai cand  va intra  in semnul Racului. Nativii nascuti in Gemni si cei din Rac se vor bucura de vizita acestei planete, Venus le va oferi relatii armonioase,generozitate,intelgere in cuplu, comunicare buna (depinde de pozitia planetelor in astrograma natala a fiecarui nativ)

Marte, resposnabil cu energia, isi urmeaza tranzitul direct prin semnul de foc, Leu. In perioada 1-20 Mai va forma un aspect de careu cu Soarele din Taur. Nativi Berbec, Leu, Varsator, se vor simti lipsiti de putere, aspectul tensionat le va ingreuna afacerile cat si veniturile stabile. Nativi au obligatia astrala de a depune mai mult efort pentru a obtine rezultate bune.

Jupiter si Uranus, formeaza conjunctie pe ultimul grad Pesti, in opozitie cu batranul Saturn, care se afla in mers aparent retrograd. Toti nativi sunt predipusi la un premiu sau o pedeapsa din partea profesorului universal.  Depinde  de voi, dragi nativii, cata rabdare  ati avut in timpul tranzitului lui Saturn in Fecioara. Sub acest aspect astral, sunt afectati nativi cu Soarele in ultimul decan Pesti, cat si cei care au Soarele progresat in acest semn. Nativi comuni  sunt predipusi la despresii pentru ca nu mai vad realitatea, sau se vor confrunta cu o serie de probleme delicate. Se certa fara motiv cu cei apropiati, se despart de persone dragi, renunta la oportunitati. Nativi extrovertiti, vor profita la maxim de acest aspect astral prin punerea in practica a ideilor creative.

Ingresul lui Uranus in Berbec, va avea loc in 28 Mai 2010,o rel 4:50 am. Cu toti vom avea parte de o surpriza in viata noastra. Depinde de pozitia Zodie Berbec in astrograma natala.

Neptun in conjunctie cu Lilith, in semnul Varsatorului,  predipune pe  nativi extrovertiti la implinirea idealurilor, afirmare profesionala iar pe nativi comuni la pesimism,certuri cu cei  dragi, se indoiesc de propriile calitati.

Pluton se va afla pe tot parcurusl luni Mai, in zodia Capricorn, in mers aparent retrograd. Din cu 22 Mai se va forma opozitia  cu planeta relatiilor sentimentale, Venus. Nativi din Rac, au care au planete in acest semn,sunt predispusi la despartiri temporare.

astrolog Aurora A.

1 gând despre „Predispoziti astrale. Mai 2010

  1. sint geamana iubesc un berbec si e mai mare ca si mine cu 8 ani ce sanse am sa fim fericiti?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close