Profilul Berbecului


Echinocţiul de primăvară, 21 martie, este începutul noului an zodiacal si Berbecul, primul semn, este, prin urmare, semnul unor noi începuturi.


Berbecul tânăr este impulsiv, ambițios, aventuros, entuziast şi plin de energie. Berbecul este un pionier, atât în gândire şi acţiune, foarte deschis la idei noi şi un iubitor de libertate. Putem spune ca avem parte de un bun venit la provocări şi nu vor fi deturnați de la scopul lor, cu excepţia nerăbdării, care va ieși la suprafaţă în cazul în care nu vor obţine rezultate rapide.

Berbecii sunt lideri curajoși, cu o preocupare reală pentru a lansa o comandă, fiind oameni responsabili, care rar vor folosi subordonaţii lor pentru a obţine propriile obiective în calitate de conducători, dar, ocazional, se mai poate întâmpla. Sunt mult mai preocupaţi de sine, atât în mod pozitiv şi negativ, dar, de asemenea, concentrați pe avansarea lor personala şi satisfacţia fizică. Energia lui imensă îl face agresiv si neliniștit, argumentativ ocazional, încăpățânat, repede temperat, uşor de jignit şi să poată deţine ranchiună în cazul în care se simt ei înşişi înfruntați.Cititi in continuare

Autor : astrolog Aquila

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close