Concesinte Karmice


Space Pictures, Images and Photos

O tema importanta a relatiilor umane, este modul de actiune al legilor de repercursiuni karmice in legaturile marcante de dragoste, ura sau indiferenta.


Orice persoana, a experimentat cu siguranta, in propria existenta, diverse stari emotionale prin intalnirea / contactul cu diverse persoane. Cineva instinctiv poate inspira altei persoane, dragoste sau simpatie, ura sau antipatie, indiferenta. Dar, acesta este modul pasiv de a trai experiente relationale, in mod inconstient pe baza unor emotii ce renasc din adancul sufletelor noastre, doar ca nu stim motivele aparitiei lor. Ele fac parte in mod evident din drumul nostu karmic, care se intersecteaza cu drumul karmic al altor persoane; simtind un sentiment, mai degraba diferit decat cel trait in alta existenta cu aceeasi persoana.

Totul depinde de prezenta unor amintiri inconstiente a experientei pe care le-am trait cu aceste persoane in vietile anterioare, pe care nu le constientizam, dar care au lasat un semn adanc in sufletul nostru. Orice relatie avuta in cursul unei reincarnari, implica formarea unor plati si datorii karmice, fiecare entitate individuala va simti presiunea de a cauta, ca o compensatie, reincarnarea urmatoare ca urmare a unei legi universale divine.

Astfel, ia nastere aparent fara ratiune de identificare la nivel individual, a interesului pentru aceste persoane; interes ce poate fi bazat la fel de mult pe simpatie si antipatie, dar cu efect intens si imediat. In astfel de cazuri, aceste intalniri sunt o continuare a  unei relatii din alte vieti anterioare, in care motivele reale pot fi bine ascunsede la inceput, dar se poate incerca aflarea acestor motive, ale intalnirii din aceasta viata, prin confruntarea / suprapunerea hartilor astrale a celor doua persoane. Dar, in cazul in care intalnirile ce initial nu trezesc emotii , dar se dezvolta in baza cunostintelor si a frecventarii graduale, atunci este vorba defapt de relatii care i-au nastere in aceasta viata, cu posibilitatea sa nu se mai fii intalnit pana in aceasta viata, in alte vieti anterioare. Cititi in continuare

Autor:astrolog Micasia

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close