Un sfarsit demn de presedinte


Pe 10 Aprilie 2010, un alt avion se prabuseste. De data aceasta este un caz unic in istorie. La bordul avionului se afla un presedinte de stat.
Lech Kaczynski Pictures, Images and Photos

La bordul avionului se afla un presedinte de stat. Lech Kaczynski a fost presedintele Poloniei din anul 2005 pana in anul 2010 si inainte de a deveni presedintele Poloniei, a fost primarul Varsoviei din anul 2002. Accidentul aviatic a vut loc in localitatea ruseasca Smolensk. Kaczynski mergea în vizita la Smolensk pentru a marca împlinirea a 70 de ani de la masacrul de la Katyn, unde trupele sovietice au ucis mii de polonezi. Absolut toti cei 132 de pasageri au murit. Printre acestea si sotia presedintelui Maria Kaczynski.

Fara sa vrem ne ducem cu gandul ca acest accident nu e intamplator. Nu putem sti cu adevarat daca a fost sau nu asa. Desi peste tot in presa sunt enuntate motive mai mult decat suficiente care sa te duca cu gandul ca nimic nu e intamplator. Printre aceste motive s-ar enumera: moartea unui intreg grup de oameni cheie ai Poloniei – guvernatorul Bancii Centrale, ambasadorul Poloniei la Moscova, vicepresedintele Senatului, seful Cancelariei Prezidentiale si faptul ca Polonia a avut cea mai mare crestere economica din Europa. Mai mult, a fost singurul stat din UE care a avut o crestere constanta a economiei, ajungand pe locul doi. Pe langa asta nu au dorit nici amplasarea scuturilor anti racheta americane.

Se spune ca presedintele era un om incapatanat si exigent, un om care credea cu tarie intr-un set de valori, era cunoscut ca luptator aprig impotriva comunismului.Presedintele era licentiat in drept si administratie. Era nascut in zodia gemenilor cu ascendentul in taur, taurii fiind considerati si cei mai incapatanati.Un Saturn in fecioara pe casa V il face un om serios, care prefera munca in defavoarea timpului liber, hobbiurilor sau placerilor vietii. Saturn este si  guvernator al casei X,  avea deci idei si conceptii traditionale. Aceasta atitudine vine in contradictie cu ideile progresiste pe care Jupiter aflat in casa X-a in varsator, le putea da. De aici se naste si ideea ca el era uneori neinteles sau mesajele sale politice erau gresit intelese. Cititi in continuare

Autor :astrolog Lori

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close