Finante. Semnele de apa


Pentru zodiile de apa banii reprezinta modalitatea prin care isi indeplinesc visele, isi asigura securitatea de care au nevoie pentru a putea visa nestingheriti fara grijile lumesti.
Millionaire Pictures, Images and Photos

Prezenta banilor sau absenta lor poate genera emotii puternice asa ca zodiile de apa sunt  legate de idea de bani care le pot da puterea de care au nevoie . Banii sunt doar un mijloc prin care acestia isi ating scopurile care de multe ori sunt comune cu cele ale familiei , grupului de prieteni sau chiar a unor mase mari de oameni .

RACII au nevoie de bani pentru siguranta , dar precum luna trece prin faze , asa si Racul isi schimba atitudinea fata de bani , de la preocupare permanenta la nepasare . Au capacitatea de a face bani , de a-i pastra si chiar de a-i investi in moduri inteligente . Problema lor  o  reprezinta impulsurile generate de emotiile de moment care-i pot face sa se retraga  dintr-un proiect cand nimeni nu se asteapta si chiar sa piarda bani de care nu le pasa . Racii au o motivatie puternica care-i ajuta sa iasa intodeauna la liman , aceea de a sustine  si mentine bunastarea familiei din care fac parte . Au in permanenta nevoie sa stie ca au ceva  pus deoparte pentru situatii dificile , banii fiind perceputi ca un colac de salvare . Racii vor cheltui banii castigati prin munca pe o vacanta in care sa ii duca pe toti cei dragi , sau pe modificari ale  locuintei , pe cel mai bun aparat foto care sa ii permita sa pastreze amintiri cu familia si momentele frumoase petrecute impreuna . Racii ii ajuta pe cei din jur si mai ales pe cei din familie , dar atunci cand vine vorba despre bani  nu prea ii mai face la fel de mare placere , cu banii nu este de glumit .Cititi in continuare

Autor :astrolog Alma

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close