A 13 a zodie Ophiuchus


Dupa cum stim, Soarele parcurge intrun an o ecliptica, o fasie de cer, pe parcursul careia intalneste diferite constelatii.


Autor: Astredamus

In total avem 88 de constelatii. Practic avem 12 zodii, ce sunt cele 12 constelatii intalnite de Soare in drumul sau aparent pe ecliptica. Marimea acestor constelatii este foarte diferita. Ca de exemplu Pestii si Fecioara sunt atat de mari ca suprafata, incat Racul si Berbecul par constelatii minuscule. Si cu toate astea astrologii au impartit ecliptica astrala in 12 perioade aprozimativ egale.

De unde a 13 a zodie? In aceasta fasie imaginara de cer traversata de Soare, constelatia Ophiuchus patrunde si ea intro anumita masura. Adevarul este ca in aceasi masura (poate mai mica), sunt si alte constelatii care “intra” pe acliptica, ca de exemplu Orion si Pleiadele. Sa le punem cea de a 14 si 15 a zodie? Nu.

Din antichitate, de peste 3000 de ani sa stabilit ca sunt 12 zodii, si asa vor ramane inca mult timp.In pofida acestora, a 13 a zodie incepe sa prinda contur. Nu este o zodie clasica, inclusa intre cele 12, cu scopul de a-si face loc in tr-un anume timp fizic al anului astral, si a modifica perioada celorlalte zodii.

Ophiuchus este prin excelenta spirituala. Se considera ca ar fi “guvernata” de Chiron, un mic planetoid ce se afla intre Saturn si Uranus. Chiron este ghidul nostru spiritual. Motiv pentru care Ophiuchus este situata intre ultimul decan al Capricornului si primul decan al Varsatorului. Repet ca nu e o zodie concreta, ci o zona imaginara, pe care fiecare din noi o avem pe harta natala. Cititi in continuare

1 gând despre „A 13 a zodie Ophiuchus

  1. cand o sa realizati si previziuni lunare si pentru zodia ophiuchus…cine are mintea deschisa sa sparga gheata? e asa greu?sa iesi din prejudecati si preconcepte? eu sunt f curioasa despre previziuni chiar zilnice pt aceasta zodie dar nu le gassesc NICIUNDE de ce??????

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close