Sex si iubire in astrograma natala


Web-site-urile abunda in analize de genul: “zodia x si sexul”, sau “compatibilitatea sexuala intre zodia x si y”. Toate aceste analize sunt facute dupa pozitia Soarelui natal in zodie. Ele sunt sunt vagi si aproximative. Se mai fac referiri la faptul ca planeta Venus, reprezinta iubirea pentru femei si Marte pentru Barbati.

Autor : Astredamus

In harta astrologica personala, sexul ( activitatea sexuala ) este reprezentat de catre casa a VIII. Iubirea este vazuta in casa V. Pentru barbati, Marte, prin pozitia sa in zodie si casa, ne indica felul de a fi, din punct de vedere afectiv-erotic. Pentru femei, acelasi aspect este dat de pozitia planetei Venus.

Dupa cum ziceam, atat pentru femei cat si pentru barbati, raportul dorinta – sex, este dat de catre semnele si planetele existente in casa VIII. Pentru a va face analiza personala, ceea ce va insemana claritate si edificare pe acest subiect, priviti cu atentie, energiile planetare din zodia aflata pe cuspida acestei case. Deasemenea, uitati-va la stapanul ( guvernatorul ) zodiei aflate pe cuspida casei a VIII, si vedeti in ce casa si semn zodiacal este amplasat.

Un alt aspect ce priveste sexul este faptul ca fiecare dintre noi evolueaza. In acest sens, progresia astrogramei natale, are deasemenea multe de spus. Aici se afla explicatia la intrebarea “De ce viziunea noastra asupra aspectului sexual se modifica odata cu varsta?”. Inclusiv, tranzitele planetare, si in special cele ale planetelor transpersonale, care intra pe casa a VIII, ne influenteaza activitatea sexuala, poate mai mult decat astrograma progresata. Un ultim aspect, dar la fel de important este cel al ….Cititi in continuare

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close