Tranzitul lui Lilith in Pesti


Deoarece, din  punct de vedere astronomic Lilith, prezinta inca incertitudini, sensul sau este bine definit. Datorita aparitiei sale in legende si mituri antice, originile  isi au baza inca din vremea Creatiei, asa cum reiese din Geneza-Vechiul Testament, in care apare ca un profund simbol al inconstientei colective. Adica un arhetip – un adevar, subliniind unele caracteristici dintre cele mai profunde ale individului.  Din punct de vedere astrologic, Lilith este vazuta ca un generator de defecte, vicii, boli, tulburari si deviatii sexuale. Desi in modernism simbolizeaza expresia laturilor intunecate / obscure ale sufletului uman, al profunditatii reprezentand centrul  de impulsuri inconstiente, componente “naturale” specifice fiecarui individ. Lilith,  simbolizeaza frica noastra de abandon, de a nu fi parasiti. Reprezinta inconstientul, parte cea mai profunda a psihicului nostru, acele impulsuri, mistere, perversiuni  pe care le ascundem si fata de noi insine. Parcurge intreg zodiacul, timpde  9 ani, deplasandu-se in fiecare an cateva secunde, de unde si tranzitul sau, intr-un semn zodiacal,este  de aproximativ 9 luni.

Luna  Neagra, cum mai este denumita si  Lilith, creeaza in mod inevitabil complicatii in interactiunea cu ceilalti. Complexitatea conflictelor generate de Luna Neagra, este in mare parte un rezultat al “opiniei publice”, aceasta  “eticheta” ca orice tendinta de crestere anormala nu este omoloaga cu modelul individual impus, chiar dincolo de criteriul binelui si al raului. Acest “judecator”, a carui amenintare latenta este – fierbere cu dat pe din afara – se declanseaza mecanismul de vinovatie, frica, de pedeapsa; care se suprapune impulsului natural spre regenerare functionala, atrofica.

In  tema natala, Lilith, are un rol important, in ceea ce priveste personalitatea artistica, dar mai ales excentricitatea  unui individ. Lilith, oferind carisma, creativitate, dar si o intoleranta puternica impotriva moralitatii si a regulilor impuse de societate. Genereaza, ambitie si sete de putere, succes, dar in acelasi timp este contrazisa de vulnerabilitatea emotionala care submineaza constanta de echilibru. Producand conflicte interioare si dureri existentiale aproape primitive. Lilith, face referire, si la esenta sufletului, a informatiilor karmice care sunt descoperite prin diverse moduri si analizate de catre individ, pentru a intelege adevarata sa natura, adica cine este el cu adevarat.

Influenta lui Lilith, complica, transmuta, impiedica, denatureaza, pangareste orice credinta sau actiune distorsionate de-a lungul vietii, forta sa este  atat de puternica, incat individul isi alege dreptul de libertate de exprimare, de opinie. Lilith actioneaza la interior pentru a se manifesta pe planul fizic, subestimand puterea sa este o greseala constanta, repetata de-a lungul multor generatii de catre omenire, daca ne gandim la razboaie sau genocide, acele impulsuri inconstiente ale individului frustrat de inferioritatea lui.

Tranzitul lui Lilith in Pesti, incepand cu 28 iunie 2010, in domiciliu si in aspect cu planetele natale, aduce la lumina o “problema temporara” care odata depasita reprezinta o ajustare eficace la solutionarea “problemei de baza”.  Tranzitul asupra semnelor zodiacale, are aceleasi caracteristci si conditii,  tinand cont de pozitia lui Lilith natal, in Semn, Casa si aspectele dintre planete. Releva problemele care sunt atinse sau reprezinta o provocare in sectorul pe care-l influenteaza, pentru a evolua.

Berbec (Marte) – Lilith in Pesti – pe Casa XII: le lipseste modul de actionare liber pentru a atinge echilibrul  “eu – tu”, contand doar persoana lor sau devenind aroganti, se vor confrunta cu probleme legate de karma, boli, posibila spitalizare, accidente in zona capului – frica de moarte este mult mai accentuata.

Taur (Venus) – Lilith in Pesti – pe Casa XI: le lipseste modul de “a alimenta – viata” pentru a se putea bucura de viata in liniste, astfel devin lacomi, manipuleaza pe celalalt, depinzand de resursele material, se vor confrunta cu probleme financiare, trebuie sa fie atenti la proiectele lor, sa fie prudenti in tot ceea ce fac in plan social – frica de a-si pierde resursele financiare, atentie la ….Cititi in contiuare

Autor:astrolog Micasia

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close