Eclipsa totala de Soare – Pesti – 11 iulie 2010


Pe nativii din semnul zodiacal Pesti, ii asteapta o perioada lunga de timp(19 ani) in care vor descoperi cat de apreciati sunt in functie de „iubirea” pe care au daruit-o celorlalti. Cei care detin sau au detinut functii importante vor fi socati de evenimentele ce se vor derula pana in Ianuarie 2011. Sunt demni de mila, pentru ca, uni nu au constientizat la timp rolul si utilitatea rugaciuni si a credintei.

Autor: prof.astrolog Manuela Malanca

Acum se vor confrunta cu rezultatul unor decizii  care au fost luate in mod egoist in ultimi 20 de ani. Le recomand sa se intoarca in trecut, sa isi analizeze bine actiunile  pe care le au facut in interes personal si material. Cu siguranta vor gasi solutii la probleme cu care se confrunta in prezent. Sunt convinsa ca majoritatea nativilor Pesti, vor vedea  lumina divina, cu ajutorul unui ghid spiritual (preot, psiholog, astrolog).

Eclipsa toatala de Soare, (Luna este in conjunctie cu Soarele si NS), reprezinta un nou inceput, in sectorul creativitatii, dragostei, iubirii si al bucurii sufletului. Nativii in varsta de 55 -57 de ani, isi vor dedica timpul unei  activitati legate de copii sau isi vor gasi o cale spre fericire printr-o  activitate individuala creativa.

Cei in varsta de 38-40 ani, vor resimti mai puternic influenta eclipsei dupa nivelul experientei de viata. Mai greu le va fi nativilor ancorati in planul material. Se vor confrunta cu o pierdere sau un mare castig (generatia business). Pentru ca, va doriti sa fiti mereu in avantaj, trebuie sa aveti ganduri pozitive si credinta maxima in idealul stabilit. Va recomand sa nu va lansati in speculati fianciare acum, asteptati pana in Ianurie 2011, cand se v-a forma un contex mult mai favorabibil.

Pentru nativi de 18-20 ani, ii felicit pentru evenimentele fericite  care vor avea loc in viata lor. Obtinerea cu succes a unor examene, interviuri, a unui loc de munca, isi vor  intalni dragostea intr-un loc plin de amintiri pentru ei. Aceasta dragoste v-a fi trecatoare pentru ca este o intalnire karmica, o intalnire obligatorie. Depinde de astrograma personala. Unii nativi, isi pot intalni in urmataorele luni, partenerul ideal de viata, alti nativi vor avea de trait o iubire karmica cu urmari deosebit de neplacute. Solicitati analiza de compatibilitate gratuit.

Saturn(planeta karmei, a timpului ) a fost in opozitie cu Soarele natal, in ultimii 2 ani si jumatate, prin urmare  v-a obligat sa va asumati noi responsabilitati. Ingress-ul lui Saturn in Balanta va ofera noi oportunitati de renastere. Pana in  Aprilie 2011, prudenta in investiti . Investiti numai in studii sau activitati creative idividuale.

Acesta sunt previziuni generale. Efectul eclipsei, poate fi benefic daca in tema natala formeaza aspecte optime cu   Jupiter,Venus, Uranus, sau poate veni cu o serie de evenimente karmice daca eclipsa formeaza conjunctie sau alte aspecte tensionate in tema natala sau progresata, cu Marte, Saturn si Neptun.

Solicitati o analiza  personala cu privire la efectele eclipsei totale de Soare din  11 Iulie 20101,in viata dvs., prin           e-mail:astrologmanuela@gmail.com

Pret „analiza eclipsei ” 15 Euro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close