Eclipsa totala de Soare-Varsator -11 Iulie 2010


Nativii din semnul Varsator, se pot bucura in sfarsit, pentru ca, s-au eliberat de o mare incarcatura astrala ce le-a marcat existenta in ultima perioada. Au scapat de influenta lui Lilith,  dar nu si de  eclipsa totala de Soare, din 11 Iulie 2010.

Autor :prof.astrolog Manuela Malanca

In antichitate, eclipsele au fost considerate un fenomen puternic cu influenta nefasta. Atunci numai oameni bogati aveau aces la informatii privind viitorul. Prin observatie practica, s-a dovedit in timp ca eclipsele aveau o importanta deosebita in derularea evenimentelor. Dupa eclipsa, urma o perioada de mari schimbari.  In prezent, majoritatea oamenilor au acces la previziuni astrale. Din nefericire, foarte putini intelg sfaturile astrologului.

Aceasta indroducere a fost speciala pentru nativii din Varsator, pentru a explica de ce acesti nativi, sunt preocupati in mod deosebit de descoperiri, de noutati, de tehnica moderna, de stiri senzationale… Varsatori detin o mare avere „spirituala”. Ei au acumulat in timp informatii pentru ca sunt patronati de planeta Uranus (noutate si originalitate) si planeta Saturn (intelepciune obtinuta prin asumarea responsabilitatilor ).

Nativii din Varsator, au avut parte de multe schimbari in utlmii ani .In perioada tranzitului lui Saturn in Leu, Iulie 2005- Septembrie 2007, si in perioada, Decembrie 2007 -August 2009, au suportat tranzitul Axei Destinului, Varsator – Leu. Prin urmare, ei, acum se pot considera maturizati, caliti pentru viata. Nu mai au blocaje, restrictii, obstacole. Au fost suprati si de Lilith. Totul depinde de astrograma natala. Pentru unii nativi pot sa mai existe blocaje pe anumite segmente de viata.

Eclipsa totala de Soare din, 11 Iulie 2010, v-a avea loc pe casa a VI-a, a muncii, a activitatilor zilnice, a mentinerii sanatatii prin evitarea bolilor acute declansate de crize emotionale. Influenta acesteti eclipse, v-a fi in avantajul nativilor care vor tine o dieta in vederea eliminari din organism a toxinelor. De asemena ,vor fi avantajati toti cei care vor sti sa fie buni subordonati,  in fata sefilor , a personelor cu autoritate in viata lor (tata, sot, patron etc.)

Le recomand, sa evite stress-ul la locul de munca, sa evite intriga si barfa, pentru ca, pot fi un factor declansator pentru a-si pierde serviciul actual. Pentru alti, nativii, schimbarea job-ului, intr-un domeniu administrativ, de raspundere, sau cu drept de  decizie, in viitor, li se intrevad  rezultate pozitive.

Pentru nativii Varsator, care detin o functie de administrator, le recomand sa invete sa-si respecte subordonatii, ajutandu-i pe acestia, sa devina mai responsabili, mai capabili de  a-si indeplini cu usurinta planurile profesionale.

Pentru ca, eclipsa are efect aproximativ 6 luni si jumatate ,Varsatori , trebuie sa traiasca o perioada de totala si profunda de  smerenie (post, meditatie, dieta, comunicare eficienta, disciplina). Sa fie pregatiti sufleteste pentru marea schimbare ce va avea loc la inceputul anului 2011. Acceptati munca, obligatile de servicii si cele ale  familie, finalizarea studilor sau urmarea unor studii cu perioada limitata. Varsatori „vor simti” ce au de facut in viitor. Sa se bazeze pe intuitie si nu pe logica.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close