Eclipsa totala de Soare-Capricorn -11 Iulie 2010


Planeta Saturn guverneaza semnul zodiacal Capricorn. Prin urmare, nativii nascuti in acest semn sunt constienti ca in viata succesul se obtine prin munca, seriozitate, organizare, disciplina, si multa responsabilitate. Capricorni, nu au timp sa se bucure de rezultatele obtinute, pentru ca, job-ul , si familia sunt pe primul loc in viata lor. Unii dintre nativii muncesc atat de mult incat uita sa mai zambeasca, sa mai priveasca un rasarit de Soare. Capricorni invata sa detina controlul asupra propriului destin. Isi formeaza un mediu in care sa se simta protejati si iubiti. Acesti nativi sunt excelenti muncitori, au rabdare sa isi atinga telurile.

Autor : prof. astrolog Manuela Malanca

Eclipsa totala de Soare in semnul Racului, formeaza opozitie cu Soarele lor natal. Acesti nativi, se vor confrunta cu o schimbare profunda pe mai multe sectoare ale vietii. Nativii nascuti in  primul decan al semnului zodiacal Capricorn, sunt cei mai afectati de aceasta eclipsa pentru ca, ei, deja simt presiune lui Pluton, in conjunctie cu Soarele lor natal. Cei de varsta a treia, pot sa se confrunte cu o boala cronica a sistemului osos, (paralizie  sau cancer).

Pentru toti nativi, va atrag atentia, ca sunteti sub influenta tranzitului plutonian, care va investigheaza viata mai subtil decat planeta Saturn. Prin comparatie,pot sa spun ca, e mult mai  usor sa depasim un tranzit saturnian decat un tranzit plutonianm,care este profund, la nivelul subconstintului si foarte dureros! Uni dintre nativii o sa spuna ca nu ii intereseaza ce face pluton in cer , dar in momentul in care pierd o fiinta draga (tata, mama, soara, frate, copil) sau poate o mare suma de bani sau casa,atunci isi vor aminti deinfluenta planetei  Pluton.

Eclipsa in Rac si Pluton in Capricorn le v-a da o lectie dura si greu de suportat pentru unii Capricorni iar, pentru acei nativii, mereu optimisti si adaptabili la viata,care lupta pentru o cauza, vor avea o transformare pozitiva, la nivelul job-ului, a familiei (pot obtine o mostenire) o avansare profesionala. Se intrevad perspective optime in viitorul lor.

Trebuie sa mai adaug ca Saturn, guvernatorul zodiei Capricorn, v-a tranzita in perioada 21 Iulie 2010- 05 august 2012 semnul Balantei. Capricorni se pot bucura de multe avantaje sociale, persepctive avantajoase pentru tineri (19-25 ani) si multe succese (calatorii, contracte, afaceri, negocieri) pentru cei in pragul varstei de 40 ani.

Ar fi multe de spus pentru nativii Capricorn. O analiza personalizata este mul mai concreta decat previziunile la nivel colectiv. Conteaza foarte mult ce aspecte formeaza in tema natala eclipsa toatala de Soare Pentru unii nativii poate sa le aduca ghinion si accidente (aspecte disonante cu Marte, Saturn,Uranus, Neptun Pluton) pentru altii noroc si fericire( Jupiter sau Venus )

Pentru analize personalizate, plata se efectuiaza anticipat  prin PayPal sau cont BCR

Solicitarile se fac cu programare  prin: email:astrologmanuela@gmail.com

sau prin Yahoo Messenger ID :astrologmanuela

Telefon  0753 507 402


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close