Suntem compatibili?


3. Dan 25.05.1966 ora 13:20 Iasi & Alina 01.04.1971 ora 04:45 Iasi – Suntem compatibili?

Desi, exista o mare atractie magnetica intre voi, durabilitatea ei este o problema, datorita neintelegerilor in privinta idealurilor. Alina este o luptatoare, energica, ambitioasa, va face totul pentru atingerea idealurilor sale. Nu este stabila sufleteste, datorita Lunii in Gemeni, vrea sa calatoreasca, e in cautare de informatii necesare evolutiei ei pe plan material. Sa nu pui o baza prea mare pe deciziile ei, trece de la o stare la alta. Ea te avantajeaza din punct de vedere social, te transforma complet, iti schimba atitudinea fata de viata, ti-a adus regenerare, te ajuta sa-ti asumi destinul pana la capat. Pozitia este excelenta pentru o relatie sexuala, dar fiecare trebuie sa inteleaga ca celalalt are nevoie de libertate de miscare si putina independenta. Aspect favorabil in domeniul profesional.

Analizele de compatibilitate sunt relizate gratuit  de

prof.astrolog Manuela Malanca si Astrolog Micasia

4. Alexia 26.04.1980 ora 11:40 Campina – Vreau sa stiu daca ma potrivesc cu EL 1 – 08.11.1979 sau cu EL 2 – 08.03.1980?

Alexia & EL 1

Relatie cu aspecte astrale  frumoase. Pentru a obtine armonia, ar trebui sa existe o buna cooperare si intelegere a celuilalt. Vor aparea neintelegeri si probleme in legatura cu banii. El te ajuta sa te dezvolti personal, te invata mute lucruri, te invata sa comunici, sa te comporti mai matur in relatia cu cei din jur. Alexia, esti foarte atrasa de el, puteti forma un cuplu, aveti aspecte de casatorie, el are resursele necesare dezvoltarii acestei relatii. Va completati foarte bine si puteti avea reusite deosebite in multe domenii, deoarece fiecare il incurajeaza celalalt. A se evita excesele de tot felul, mai ales pe plan financiar. Trebuie sa-i acorzi libertatea, incredere, sa-l intelegi. Tu trebuie sa-ti asumi raspunderea pentru ceea ce spui, sa-ti temperezi spiritul critic, sa te adaptezi la nou. Iti place sa te joci cu dragostea – alergarea dupa doi iepuri deodata nu duce nicaieri.(pentru compatibilitatea cu al doilea partener  solicita analiza cu taxa.)

Pentru mai multe detalii despre relatia de compatibilitate, solicitati analiza detaliata scrisa. Pretul este stabilit de astrologi.

Solicitarile se fac prin e-mail: astreonline@yahoo.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close