Eclipsa totala de Soare- Sagetator -11 Iulie 2010


Sagetatorii, vor cunoaste prosperitatea sau ruina financiara in functie de Harta Cerului Natal. Eclipsa din 11 iulie 2010, v-a marca o noua perioada (intre 12 si 19  ani) de fluctuatii financiare. Sagetatori evoluati spiritual, pot beneficia de o mare surpriza, data de influxul astral al planetei Uranus, care formeaza conjuntie cu guvernatorul vietii lor (Jupiter). Este posibil ca  o parte dintre nativii sa fii beneficiat de surpriza lui Uranus, in perioada Mai -Iulie 2010.

Autor : prof. astrolog Manuela Malanca

Nativii ce au la nastere  Soarele, Ascendentul, sau planete personale, in semnul zodiacal Sagetator, conjunctia lui Jupiter cu Uranus, in semnul de foc si cardinal, Berbec, le v-a aduce: recunoastere creativitatii, stralucire, o afacere individuala, un suscces la examen, o calatorie in strainatate.

Pentru Sagetatorii singuri, se intrevede o poveste de iubire cu caracter karmic. O intalnire sau o revenire in trecut. Dragoste la prima vedere, multa pasiune, (o posibila sarcina)…. renastere spirituala prin multa iubire.

Sagetatorii ce au depasit varsta de 55  ani, se pot gandii la semnarea unui contract, la un hobby, ce le va aduce multe resurse financiare in viitor. Schimbari importante, pe plan socio-profesional, vor  avea loc, in viata acestor nativii, in urmatorii doi ani.

Ma adresez mamicilor, care au nascut in perioada eclipsei, sa fie prudente cu noul nascut. Sa nu exagereze cu alimentatia si sa nu-si lase copilul supraveghet de persoane mai in varsta. Acesti copii nascuti in perioada eclipsei totale de soare, le aduce lumina in viata lor.

Tinerii (18-20 ani ) sa se fereasca de apa  si tot ce are legatura cu apa(calatorii pe apa, inot, munca pe apa sau cu lichide, etc). Se impune o dieta pentru eliminarea toxinelor din organism prin evitarea grasimilor. Sagetatorii sunt predispusi la o operatie chirugicala.

Previziunile au caracter general. Nu pot sa acopar toate zonele importante de viata pentru fiecare nativ intr-un singur articol. Unii dintre nativi pot avea mai multe planete in conjunctie pe   zona sanatatii, altii pot avea planete tranpersonale, in aspecte disonate, pe sectorul  calatoriilor indepartate, sau altii, pot avea planete si aspecte benefice pe sectorul  job-ului. Totul depinde de astrograma  natala a momentului nasterii: data, timp si loc.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close