Eclipsa totala de Soare-Balanta -11 Iulie 2010


Nativii din semnul armoniei se pregatesc pentru un mare examen de viata. Ati acumulat informatiile necesare?Sunteti pregatiti pentru o promovare?

Autor : prof. astrolog Manuela Malanca

Efectul eclipsei totale de Soare, v-a marca viata sociala. Sa privim  in trecut. Ati suferi suficient, in ultimii doi ani si jumatate (restrictii, obstacole, dureri fizice, posibile operatii chirugicale in zona abdominala, boli karmice, etc.) De acum, e bine sa va faceti planuri pe termen lung pentru aproximativ  15 ani. Unii nativi isi pot schimba activitatea profesionala, altora li se va oferi sansa de a pleca  in strainatate, iar pentru cei mai in varsta, pot sa le spun ca,  vor avea o satisfactie la nivel perosonal (nasterea unui nepotel)

Eclipsa toata de Soare din 11 Iulie 2010, aduce in prim plan, o serie de evenimente socio-profesionale. Timp de 6 luni, veti traii experiente cruciale pentru destin. E momentul sa va puneti in aplicare dorintele ce nu le -ati implinit in urma cu 19 ani. Analizati-va trecutul pentru a va gasi fericirea in viitor.Multi nativi vor sta in cumpana pentru ca  vor avea de ales intre doua oportunitati. Nu cantariti prea mult ofertele!

Atentie la relatiile sentimentale si de parteneriat. Se intrevad despartiri oficiale, pentru  nativii de 29,  55, sau 72 ani. Unii, pot pierde un contract, alti o suma de bani, alti partenerul de viata, din cauza neincrederi sau independentei exagerate. Trebuie sa mai adug ca,  Balantele, isi pot pierde in mod prematur unul dintre parintii sau o alta  ruda apropiata. Cert este ca, in familie va exista doliu, dupa o fiinta draga, sau dupa o pierdere materiala. Totul depinde de astrograma natala personalizata. Pozitia planetelor in semne, case si interapecte pot  schimba  mult previziunile generale.

Pentru analize personalizate, plata se efectuiaza anticipat  prin PayPal sau cont BCR

Solicitarile se fac cu programare  prin: email:astrologmanuela@gmail.com

sau prin Yahoo Messenger ID :astrologmanuela

Telefon  0753 507 402

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close