Mini-analiza “Destinul” Stela


stela,13.11.1976,ora 0,10

Guvernatorul vieti D-voastra, este planeta Mercur, aflat in  conjunctie cu Soarele si planeta energiei, Marte, pe sectorul vietii personale. Viata D-voastra, depinde in mod special de comunicare si relatiile cu cei apropiati. Nu incercati sa va impuneti  calitatile  prin discutii agresive, impulsive si nu-i criticati pe cei din jur pentru greseli. Greselile sunt lectii de viata care ne arata cat de evoluati suntem.

Autor: prof.astrolog Manuela Malanca

Sunteti o persoana inteligenta.Veti urma in viata diverse cursuri de specializare. Pentru implinirea Destinul, D-voastra, invatati sa acceptati sau sa dati ajutor informational anturajului,  rudelor, vecinelor, celor foarte apropiati. D-voastra, credeti ca stiiti totul, refuzand astfel sa comunicati cu semeni sau sa primiti solutii care v-ar putea fi de mare folos in viitor.

Aveti obiceiul de a aduna, bunuri materiale si imobiliare, informatii, amintiri, emotii, blocadu-va in acest mod, canalul de energie pozitiva. D-voastra, puteti sa le oferiti celor dragi, ganduri pozitive, forta de convingere, sustinere in realizarea viselor,  ca sa-si materializeze scopurile, obtinand in acest mod, ocazii si contexte favorabile , pentru a va transforma si extinde limitele spirituale.

Ferirea celorlalti va v-a oferi D-voastra, o mare lumina. In general, D-voastra,  refuzati ajutorul celor dragi, complicandu-va astfel viata. Invatati “arta de a primi si a da bani “ pentru a avea mereu parte de prosperitate in domeniul material-financiar.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close