Despartire dureroasa & Iubire perfecta


7. Lavinia 27.12.1978 ora 23:45 Timisoara & Alex 08.03.1977 ora 07:00 – Relatia noastra se va mentine, se va materializa in ceva oficial?

El pentru tine poate fi un bun protector, Saturn-Alex, stapaneste impulsivitatea. Lilith- Lavinia, incearca sa te   aduca cu picioarele pe pamant, sa te exteriorizezi afectiv,  sa-ti autodezvolti increderea in tine, sa-ti redescoperi creativitatea, sa-ti dezvolti pozitia sociala, sa devii mai organizata. El iubeste impulsiv, poseda o gandire intuitiva, se bazeaza foarte mult pe intuitie, il isi doreste o relatie spirituala, sa fie liber, sa comunice, sa calatoreasca. Din pacate, relatia voastra nu se va mentine, deoarece nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, idealurile lui nu corespund credintelor tale, mare diferenta de gusturi si pareri, neincrederea si suspiciunea de ambele parti, pot degenera in certuri, scandaluri, violenta. Pe tine, te-a sensibilizat aceasta relatie, este o relatie obligatorie de trait, in care tu te-ai maturizat, te-ai redescoperit. In harta ta natala, Neptun in casa 3, afectat de Saturn, este un indiciu foarte clar de 2 casatorii / relatii, existand riscul de despartire dureroasa sau vaduvie  prematura.

Analizele de compatibilitate sunt relizate gratuit  de

prof.astrolog Manuela Malanca si Astrolog Micasia

8. Ximena 26.02.1970 ora 22:00 Roman & Cristian 01.03.1966 Galati – Este o regasire karmica buna sau rea?

Intre voi exista o buna cooperare si intelegere, va intelegeti nevoile, incredere reciproca, va ajutati reciproc pentru a evolua spiritual si social. Relatie foarte buna, atractie puternica, intelegere si armonie sexuala. Este o regasire karmica pozitiva, favorabila. Saturn conjunct cu Venus, te obliga sa iubesti rational, responsabil, in mod organizat. El poseda energie spirituala, este mai emotiv, a venit sa-ti lumineze viata, sa te cunosti pe tine insati, ti-a aratat iubirea adevarata. Te ajuta sa-ti descoperi talentele latente de creatie individuala (muzica, arta, pictura, lucrul cu copii – te vor implini spiritual). Tu ai Luna conjunct Jupiter, ai dificulatati in relatia cu mama, ceea ce ti-a provocat neplaceri. Preferabil sa locuiesti in strainatate. Relatie benefica, continuua, o relatie fara acte, dar care poate scartai din cauza ta, tu trebuie sa-i satisfaci cerintele, sa mergi in calatorii indepartate cu el, sa nu-i faci scene de gelozie. O iubire perfecta, libera, armonioasa, care nu trebuie constransa de acte si de scene de gelozie si posesivitate.

Pentru mai multe detalii despre relatia de compatibilitate, solicitati analiza detaliata scrisa. Pretul este stabilit de astrologi.

Solicitarile se fac prin e-mail: astreonline@yahoo.com

Reclame

1 gând despre „Despartire dureroasa & Iubire perfecta

  1. Va multumesc din suflet pentru raspuns si nu doresc sa abuzez de gratuitatea acestui demers sau de darul d-voastra care este in mod cert la fel de pretios ca si timpul pe care il puneti la dispozitia noastra..
    Dar ma macina o nelamurire.. Ati mentionat indiciul celor 2 casatorii/relatii din harta mea natala.. Am apelat la d-voastra pentru ca intalnirea cu A. s-a produs la un an dupa o despartire dezastruoasa.. de o persoana cu care am avut o relatie de opt ani.. Nu am reusit sa ma desprind de trecut si nu ma credeam in stare sa ma atasez de altcineva pentru multa vreme dar intalnirea cu A a fost ceva extrem de straniu.. sortita sa fie traita cum spuneati d-voastra.. Cumva s-a insinuat atat de firesc de parca ar fi fost acolo dintotdeauna.. Este posibil ca el sa fie cea de a 2-a relatie din cele pe care le-ati vazut d-voastra, mai ales ca ma aflu la hotarul nefericit al alegerii intre trecut/vechiul raport care pare ca doreste o reluare si un viitor cu A.. care este intr-adevar o persoana minunata si extrem de benefica pentru mine..? Iertati-mi demersul daca este prea mult si multumirile mele cele mai sincere pentru ajutorul dat..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close