Intalnirii karmice


9. Arctik76  26.08.1974 ora 07:05 Targu-Mures & Theodor 27.01.1976 ora 23:15 Brasov – As dori sa stiu ce spun astrele, despre karma noastra.

Legatura romantica, fiecare va puteti oferi valoare reciproca. Puternica atractie fizica, pasionala, magnetica. El iti ofera iubire, incearca sa se adapteze la cerintele tale, te ajuta sa ai mai multa incredere in tine, in realizarea idealurilor tale, iti ofera protectie. El (Marte in Gemeni), este foarte curios, energic, poate avea doua relatii in paralel, isi doreste o relatie sentimentala-intelectuala, este posibil sa te minta. Tu esti ispitita de el, daca vrei sa continui o relatie cu el va trebui sa lupti foarte mult, vei suferi alaturi de el, mai ales in plan intim, el are o datorie karmica fata de tine. In aceasta viata, el te recompenseaza, te ajuta sa renasti, dar in acelasi timp tu crezi ca el iti va indeplini visele, ceea ce in timp te va deziluziona enorm, sexual nu esti implinita alaturi de el. Referitor la relatia dintre voi, ea poate continua frumos, dar este nevoie ca tu sa fii atenta la felul in care analizezi si critici iubirea lui, tu esti prea perfectionista, daca iti greseste iarta-l, nu poate fi un om perfect asa cum iti doresti tu. Tu (Marte in Fecioara) iti meriti suferinta, din cauza criticii si perectionismului tau, in ciuda tuturor eforturilor sale de a se adapta la cerintele tale.

Analizele de compatibilitate sunt realizate gratuit  de

prof.astrolog Manuela Malanca si Astrolog Micasia

10.Maria Iulia 03.03.1982 ora 08:15 Alba Iulia & Liviu 11.09.1981 – Merita sa investesc in aceasta relatie.

Sunteti complementari, tu ii stimulezi ambitiile, iar el te ajuta sa-ti utilizezi eficient energia in indeplinirea idealurilor tale. Comunicare excelenta. Relatie sexuala buna. Voi sunteti opusi unul altuia, dar va atrageti ca doi magneti. Faceti un intreg, dar din cauza aspectelor planetare, tu te simti dominata de el, te face sa te simti ciudat in prezenta lui. Tu esti invidioasa pe felul lui de a fi, de cum percepe viata, tu il percepi posesiv, autoritar, gelos. Da el este atras de sexul animalic, tu vrei sa traiesti experienta sexuala la nivel spiritual, tantric. El detine o pozitie sociala foarte buna, este foarte concentrat pe munca si relatii interumane, calatoreste foarte mult depare de locul natal. Intre voi este o relatie de sef – subaltern, in care tu suferi foarte mult, este o legatura karmica, in care el iti este dator sa vindece ceva dintr-o viata anterioara. Aveti aspecte de casatorie, daca tu reusesti sa te adaptezi cerintelor sale sexuale, ceea ce tie iti este foarte greu, tu nu te poti adapta, esti inhibata in tot ceea ce tine de iubire, de sex, iti recomandam sa discuti si sa comunici cu el, in ceea ce priveste temeriile tale, este o relatie in care merita sa investesti.

Pentru mai multe detalii despre relatia de compatibilitate, solicitati analiza detaliata scrisa. Pretul este stabilit de astrologi.

Solicitarile se fac prin e-mail: astreonline@yahoo.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close