Astrele indica”se va afla adevarul despre moartea Madalinei Manole”


Astrolog Astredamus (membru AAR, Asociatiei Astrologilor din Romania), sustine ca in toamna 2010, vom afla adevarul despre moartea misterioasa a Madalinei Manole. Inclusiv Doamna astrolog  Minerva, se indoieste, de verdictul dat de autoritati „sinucidere”.

„Renumele “Fata cu parul de foc”, care a insotit-o in viata, este si cheia in descoperirea adevarului in aflarea cauzei mortii ei. Exista un mister privitor la raportul medico-legal, deoarece nu se stie public nimic referitor la rana de la cap si influenta ei in tristul eveniment. Probabil expertii judiciari au motive intemeiate, ce tin de evolutia anchetei judiciare. Graba in ce priveste verdictul dat de autoritati, sa datorat si nevoii eliberarii unui certificat de deces necesar Bisericii pentru savarsirea ritualului de inmormantare.

Peste toate aceste decizii luate in graba, se va revenii in aceasta toamna. Sa nu ne miram, auzind schimbarea verdictului de suicid. Tranzitul astral din momentul mortii indica “moarte cu binecuvantare Dumnezeiasca”. Eu am sustinut si sustin in continuare ca Madalina nu s-a sinucis. Nu ii putem reprosa intentia directa si pozitiva. Contextul astral al evenimentului, arata” …. Continue reading →

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close