Implinire profesionala in strainatate


Mirela,31 mai 1969,localitatea Nicolae Balcescu judetul Botosani,ora 12

Mirela , tu ai ascendent in zodia fecioarei , asta daca ora pe care tu ne-ai dat-o este corecta ( ora 12). Esti o persoana minutioasa , mereu in cautarea cautand perfectiunii , cu o personalitate complexa, puternica, care te-a ajutat sa treci peste unele  experiente mai dure. Pentru viitor va trebui sa schimbi atitudinea pe care o ai acum atat cu cei din jur cat si cu modul de a privi schimbarile.Pentru a indeplini destinul tau , va trebui sa comunicii mult sa lucrezi cu oamenii, chiar daca iti pare ca nu esti inteleasa . Si la locul de munca va trebui sa iti schimbi atitudinea , pentru ca sunt confilicte cu colegii, este esentiala aceasta schimbare pentru viitor. Mereu esti nemultumita si cu un spirit critic.

Analize astrologice natale, efectuate gratuit,

de astrologii,

Artemis si Lori

Tot timpul ai avut de ales intre familie si locul de munca.Va tebui sa stii sa iei deciziile astfel incat sa le impaci pe ambele.Ca domenii de activitate ar fi bine sa urmezi acelea care sa implice oamenii si informatiile, de la relatii cu plublicul, pana la jurnalism, invatator , profesor, tursim. Anul urmator va fi unul important pentru tine, si iti va aduce schimbari importante, dar ca aceste schimbari sa fie pe placul tau , e esential sa schimbi modul tau de a gandi de a te raporta la ceilalti.Destinul tau e sa ii intelegi pe cei din jur, sa ii ajuti, nu sa intri in conflicte si nici sa ii judeci. Ar fi bine daca ai gasi si un job in strainatate, fara sa iti mai fie teama ca vei pierde economiile, putand astfel sa iti ajuti si familia, pe care vei putea-o ulterior reloca unde vei fii tu.

Mirela schimba  modul de a gandi, e cel mai important pas pe care trebuie sa il faci, informeaza-te, citeste( pe piata sunt destule cartii cu tema spirituala cat si  emisiuni tv care pot aduce lumina in viata ta ) si accepta schimbarile atat cele bune cat si cele mai putin bune, pentru ca nu numai tu ci intreaga omenire e intr-o schimbare profunda si va trebui sa tii pasul , astfel te vei lupta continuu cu tine , fiind in contradictie cu restul.

Eylin,12.02.1978,Oradea,Bihor,ora 01:30 ( noaptea)

Eryn , varsator cu ascendentul un scorpion.Comunicarea joaca un rol important in harta ta , greu ii intelegi pe cei din jur .Tu va trebui sa lucrezi la partea asta.Ai prietenii, dar acestea mai mult se bucura de ceea ce le oferi tu, decat sa iti fie aproape.Esti mereu tenisionat/a, nu iti gasesti linistea, cauti un drum , vrei sa ai linistea aceea sufleteasca.

Lectia ta este sa inveti sa iubesti la acel nivel profound. Ar fi bine daca ai lucra cu copii.Tu ai avut un soc in copilarie/adolescenta , cand ai pierdut pe cineva drag.

Pentru a debloca aceasta energie astrala, cel mai bine e sa mergi in strainatate, acolo o sa ai ocazia sa te transformi , sa te intelegi , sa dobandesti intelepciunea pentru a trece peste toate.Ca domenii potrivite tie, ar fii medicina, psihologia, tot ce implica comunicarea, turismul.Oricare din acestea le faci sau va urma sa le faci sa ai tot timpul ca scop iubiea neconditionata pentru cei din jur.Ai putea scrie carti pentru copii , sau avea o activitate cu copii. Domeniul artistic este unul care va fi linistitor si care te va implini.

Mult success!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close