Scopul vietii – Iubirea


Mariana,01.09.1981,zalau,22:15.Despre destin

Comunicarea detine rolul principal in implinirea destinului. Sunteti o persoana foarte inteligenta . Aveti un stil original de a vorbi, a va exprima si a obtine ceea ce va doriti. Ar fi indicat sa evitati violenta, impulsivitatea, nerabdarea, in relatiile de comunicare.Veti avea o mare pierdere in viata dumneavoastra, in randul fratilor sau a anturajului apropiat.Viata sentimentala este sectorul unde se vor petrece cele mai multe evenimente.

Autor : Artemis

Iubirea este pricipalul obiectiv in viata. Fara iubire nimic nu va avea sens pentru dumneavoastra. Doriti sa fiti iubita si apreciata de toti. Iubiti schimbarea  si cautati mereu sa intrati in contact cu persoane noi . Veti obtine sume mari de bani daca va veti folosi talentele inascute precum muzica, arta, actorie, moda. Organizarea, stucturarea si sinteza informatiilor va vor ajuta in obtinerea unui job de lide/manger, intr-un mare imperiu  finaciar.

O persoana in varsta v-ar putea sustine implinirea destinului. Intre 28-35 de ani veti trece prin evenimente marcante ce va vor maturiza atat fizic cat si spiritual. In jurul varstei de 36 de ani va veti asuma o mare resposabilitate din care veti obtine multe avantaje personale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close