Destinul


DESTINUL….Un cuvant magic, un cuprins al vietii fiecaruia. Multeenergii traite, ratate, consumate, constientizate sau chiar exaltate!  DESTINUL este pasul care masoara viata fiecaruia. Pe drumul vietii, omul se afla deseori in pozitia de a alege intre bine si rau, placere sau restrictie, frumos si urat. Deseori suntem la granita dintre vointa si tentatie. DESTINUL se cerne intre bine si rau, vointa si putinta.  Exista in astrograma fiecaruia niste date tehnice care ne spun de la inceput  cate ceva despre parcursul vietii noastre…Ora nasterii, pur si simplu, este un prim indiciu.

Autor : astrolog Anastasia

Cei nascuti ziua sunt EXTROVERTITII iar cei nascuti noaptea sunt INTROVERTITII.  Cei care primesc vibratiile vietii in lumina solara, ziua, sunt magnetici,se incarca cu energie, au  ajutorul celor din jurul lor.  Sunt mari beneficiari , evolueaza inca din tinerete pe plan social, isi implinesc mai repede visele. Cei care se nasc  cu putin  innainte de rasaritul soarelui au sansa in scutec, sigur vor parveni in viata. Vor fi firi demonstrative, nepasatoare la vorbele celor din jur, Privirea va fi vioaie, calda, patrunzatoare. Vor avea o personalitate puternica deoarece soarele este insotitorul lor. In astrograma lor, planetele vor ocupa  casele VI-XII, in general, deci cam o jumatate.

INTROVERTITII, cei care nu beneficiaza de energia soarelui direct ci prin scoarta pamantului, au o energie mai slabita, au predispozitie spre o viata interiorizata. Acestia sunt oameni care se lupta cu viata , nu sunt ajutati de cei din jur, au in interiorul lor un dar, un potential de ai invata

si pe altii.  Sunt oameni de sacrificiu, sunt descoperitori, unii sunt stapanitori. Depun mult efort pt a se realiza.Se realizeaza mai tarziu in viata. Persoanele care se nasc la miezul noptii, cu 2 ore innainte de miezul noptii, sunt persoane talentate, cu predispozitie pentru scris, vor face calatorii scurte cu folos , Deseori vor face cercetari savante .Acesti nativi vor fi buni familisti….pastratori ai traditiilor de familie, iubitori de frati si surori. Cei care se nasc intre 2 si 4 noaptea,  iubesc si agonisesc banul. Nativii a caror vibratie apare intre ora 12 noaptea si ora 2 noaptea, vor avea o mare iubire pentru camin, o mare iubire pentru  tara in care se nasc. Atunci Soarele nativului va fi in casa a 4 a  a cerului..Astrograma lor va avea ocupate mai ales casele I -VI.

Destinul, sau NODUL NORD , in astrograma este…Continue reading →

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close