Eclipsa totala de Soare-Scorpion -11 Iulie 2010


Nativii din Scorpion, sunt guvernati de planeta Pluton, a  marilor si profundelor transformari. Eclipsa toatala de Soare din 11 iulie 2010,le aduce acestor nativi o provocare spirituala.Unii vor avea in perioada aceasta de sustinut un examen pe care il vor lua cu nota maxima, alti un interviu sau un plan de afaceri. Toate proiectele sunt in urmatoarele 6 luni si jumatate avantajate.

Autor :Artemis

Nativiilor din semnul zodiacal Scorpion, le trebuie  o motivatie puternica ca sa accepte o provocare. Datorita planetei Marte (coguvernator) care se afla in tranzit prin semnul zodiacal Fecioara, ii provoacape  sa analizeze bine toate oportunitatile. Ei acum beneficiaza de o sansa divina pe care nu o vor mai intalni in viitor. Se bucura de sprijin, protectie, li se ofera ocazii unice de a se afirma, prin cursuri, prin calatorii in strainate, ei sunt  luminati de conteztul astral.

Cei mai avantajati sunt nativii care au  ascendentul in Scorpion pentru ca, influenta eclipsei se va manifesta concret pe sectorul spiritualitatii. Ei se vor perfectiona prin meditatie, post, rugaciune, prin studii noi , prin acceptarea unor proiecte care necesita multa responsabilitate. In concluzie, cred ca sunt cei mai avantajati din punct de vedere astral. Scorpionii sunt cei care pot sa renasca. Ei au multe resurse interioare si acum trebuie sa profite de interaspectele create pentru a obtine  succes maxim.

Nativii care au ascendent in Capricorn, se pregatesc pentru o viata noua. Pluton le tranziteaza casa vietii, ii stimuleaza sa devina alti oameni, sa isi schimbe gandirea, modul de actiune pana si aspectul fizic. Ei se vor confrunta cu o schimbare in plan relational.  Partenerul de viata se v-a opune decizii lor de a fi independenti, de a incepe un studiu sau de a face o calatorie lunga. Neintelegerile vor dura aproximativ 6 luni daca ei nu vor intelge influneta eclipsei totale de Soare.

Nativii care au depasit varsta a treia, se retrag in credinta, merg mai des la biserica, tin post sau o dieta aliementara recomandata de medic. Se pot confrunta cu probleme de santate: rinichii sunt mai sensibili in perioada urmatoare. Calatoriile  ar fi benefice.

Nativii care sunt singuri,  au sansa ca in urmatoarele luni sa se casatoreasca, desi nu vor fi feriti de o serie de evenimente neplacute. Pot aparea din senin, discutii, barfe, intrigi. Sa se fereasca de colegi si de rude. Sa nu faca afirmatii pe care ulterior le vor regreta.

Pentru toti nativii, prezenta lui Uranus in Berbec ii predispune la schimbarea job-ului. Le recomand sa se orienteze spre o activitate independenta sau un job unde ei sa detina pozitie de lider. Pana in Martie 2011, pot fi linistiti. Abia atunci se intrevede marea schimbare in plan profesional. In prezent, Uranus este Restrograd, nativii se pot gandii la un viitor job pe care il pot obtine in primavara anului 2011. Sa isi finalizeze studiile, iar cei care au de urmat un curs sa il faca in perioada urmatoare pentru ca incepand din Martie 2011 se vor bucura de un loc de munca care le v-a aduce implinire sufleteasca si independenta financiara.

Previziunile au caracter general si pot fi modificate de influenta HCN (harta cerului natal) prin aspectele plantelor personale , interaspecte disonate sau benefice si localizarea acestora  in sectoarele vietii.

Pentru analize personalizate, plata se efectuiaza anticipat  prin PayPal sau cont BCR

Solicitarile se fac cu programare  prin: email:astrologmanuela@gmail.com

sau prin Yahoo Messenger ID :astrologmanuela

Telefon  0753 507 402

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close