Relatii spirituale


13.   Stefi 19.05.1973 ora 16:50 Craiova & Dorin 29.06.1968 ora 12:00 Craiova  –  Relatia noastra se va concretiza?

Dorin este gelos, pur si simplu nu intelege ca tu vrei sa renasti si sa evoluezi prin informatii, prin comunicare, deoarece tu vrei sa-ti depasesti limitele (atractie catre filozofie, ezoterie, astrologie). Partenerul tau a gasit in tine un sprijin, prin sfaturile practice pe care i le oferi, vrei sa-l transformi, manipulandu-i modul de viata, promiti mai mult decat poti oferi.  El iti domina sufletul, iti poate aduce popularitate, propulsare in viata, datorita statutului sau social. Relatie cu aspecte karmice si de iubire, puternica atractie magnetica, armonie sentimental-erotica, dar instabila. Daca relatia voastra este la inceput de drum, sansele ca tu sa suferi sunt foarte mari, datorita lui Saturn in Balanta, pe parcursul a 2 ani de zile, deoarece tu nu esti stabila pe sentimente, tu esti curioasa, te joci cu dragostea si ai sa pierzi, el este sensibil, bun familist, de multe ori poate avea momente de impulsivitate / agresivitate, posibil sa cada prada unui viciu, drog sau alcool (Soare conjunctie Marte in Rac). Trebuie sa invatati sa va controlati emotiile si sa comunicati mai mult. Tu trebuie sa te detasezi si sa renunti la familia ta, ca sa-ti urmezi iubirea, altfel risti sa te complaci intr-o suferinta interioara.

Analizele de compatibilitate sunt realizate gratuit

de astrologii,

Artemis si Micasia

14.   Ema 17.06.1987 ora 18:30 Bucuresti & Claudiu 23.04.1979 ora 23:30 Brasov  –  A avut vreun rost aceasta relatie si pot spera la o schimbare pozitiva in viitor?

Amandoi sunteti vinovati de ruptura acestei relatii, tu esti cea care l-a dezamagit profund, i-ai calcat demnitatea (tu ai Venus in Gemeni), te-ai jucat cu focul dragostei. Claudiu (Venus in Berbec) iubeste intr-un mod impulsiv, pasional, dar a observat la tine nesiguranta, indoiala, nestatornicia ta in sentimente. Amandoi sunteti firi sensibile si veti suferi mult din iubire, amandoi aveti Luna in Pesti. Aceasta relatie, a fost fost o lectie de viata obligatorie de trait, tu esti responsabila de ruperea ei, deoarece Saturnul-tau, nu s-a inteles cu Destinul-lui. Claudiu a pus la indoiala inteligenta (tu te-ai chinuit sa-i arati si sa-i spui cat de „bogata” esti la nivel intelectual), gandirea, sentimentele, actiunile tale fata de familia ta si de parinti. A fost o relatie spirituala, ce trebuia traita, cu incarcatura karmica.

Reclame

1 gând despre „Relatii spirituale

  1. In privinta demnitatii, intr-adevar ma acuza ca il desfintez pentru ca foloseam argumente puternice, lasandu-l fara replica. Venusul lui e la grad critic si oricat de ajutat e de conjunctiile cu celelalte planete, mi se pare ca nu stie sa iubeasca, ca il trage o femeie puternica, stil berbec, dar o doreste sensibila si linistita, stil pesti. Nu sunt nestatornica in sentimente si pe unde am citit astrologie regaseam ideea asta legata de venus in gemeni. E posibil sa fiu perceputa asa de barbati, dar in interior sunt plina de pasiune, stil apa. Am simtit mereu ca relatia asta are ceva karmic in ea, care trebuia ars si eu am fost cea care a avut de suferit stand de bunavoie, si cu minciuni sau tradari. Multumesc ca mi-ati certificat acest lucru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close