Detasati-va de trecut


Cristina,08.01.1977,Timisoara,18:00

Veti trece prin multe experinte care va vor obliga sa intelegeti lectia detasari de trecut. Cred ca va este frica sa va atingeti scopurile vietii. Aveti nesiguranta, va indoiti de capacitatea dumneavoastra de a finaliza ceea ce va propuneti(daca ora nasteri e corecta). Pentru indeplinirea destinului trebuie sa renuntati la gandul “ca oricine va vrea raul”, mai ales in privinta partenerului. Nu va luptati cu nimeni si doar cu imaginatia. Incercati sa  aveti incredere in ceilalti si mai ales in persoana iubita macar o zi.Veti vedea ca nu aveti de ce sa va temeti.

Autor :Artemis

Pozitia planetelor in HCN, arata ca sunteti legata de partea materiala a vietii. Evitati sa analizati, sa criticati si sa tineti cu dinti de bunurile materiale. Doriti ca ceilalti sa va satisfaca mereu dorintele, sa va protejeze, sa va ofere siguranta, confort.  Dar dumneavoastra  ce la daruiti in schimb? Nemultumire? Doriti sa iubiti si sa fiti iubita dar nu stiti care e formula corecta de a reusi sa ajungeti la un echilibru interior. Va este teama de iubire.

Cand ceva nu merge cum doriti doriti il acuzati  pe partener ca nu va este alaturi, ca nu va sustine, obligandu-l in acest mod sa faca ceea ce va doriti . Aveti obiceiul de a lua decizii in mod spontan si dupa primul impuls, ceea ce va duce la rezultate nefericite. In momentul in care veti accepta ajutorul si cooperarea  celor dragi veti obtine succes.

Prezenta planeti Saturn, in exil, pe casa vietii, este cel mai clar indiciu ca sunteti o persoana care nu intelege iubirea si efectele ei asupra celorlati. In fata parteneului aratati ca o persoana rece, calculata, trecuta de varsta a-II-a si care nu are chef de nimic. Cheia fericirii este in casatorie unde  veti veti obtine echilibrul interior daca veti accepta sa cooperati cu sotul. Si o cariera de succes v-ar aduce implinirea!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close