Dotare si infrumusetare la locul de munca


Un spatiu de lucru placut si reconfortant aduce lumina si liniste in sufletele noastre. Procente importante din viata, ni le petrecem acolo. Curatenia in general, iar cea generala in special, este indicat sa se efectueze in zilele cu Luna in scadere. Astfel eficienta ei se va pastra pe o durata mai lunga de timp.

Autor :Astredamus

Adevaratii maestri in a metamorfoza spatiul unde muncesc, sunt semnele zodiacale Taur, Rac, Fecioara si Capricorn. Au talent in a-l face confortabil, placut si primitor. Aceeasi indemanare o au si nativii care au ascendentul in aceste semne.

Decorarea cu plante verzi, trebuie facuta in zilele cu Luna in crestere, in timp ce traverseaza zodiile Taur, Rac sau Fecioara.

Achizitionarea pentru birou, a aparaturii electronice, indiferent de natura ei, E bine sa o facem cu Luna in crestere si in Varsator. Achizitionarea acestora pe Luna in Gemeni e cu “dus-intors”, adica, fie acel obiect electronic se va defecta si vom fi nevoiti sa luam un altul pentru al inlocui, fie se va dovedii atat de util si indispensabil, incat vom fi tentati sa mai cumparam unul.

Mobilarea (ma refer la mobilier masiv) a spatiului de munca, e potrivit sa o facem pe Luna in crestere din semnul capricorn. Exceptia este achizitionarea de fotolii sau scaune si mese, care e indicat sa se faca pe Luna in Scorpion. Covoarele trebuie cumparate cu Luna in Taur.

In ce priveste bucataria, sau spatiul destinat (unei cafelute si gustari), ar fi nemaipomenit sa ne ocupam de el, cu Luna in crestere din semnul Racului.

Tot ce tine de instalatia centrala de incalzire, inclusiv piesele colaterale pentru disiparea energiei termice….Continue reading →

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close