Piramida de Aur


Piramida este o combinatie planetara, alcatuita din 3 planete dispuse la un unghi de 120 de grade una fata de celelalte. Multe persoane au in harta natala aceasta configuratie benefica. Nu este singura benefica. Insa are ceva special. Prezenta ei, atribuie nativului talent din nastere, oportunitati, protectie divina si ceea ce numim “noroc”. Din nastere, nativul are un avantaj in fata semenilor. Fiecare, in functie de planetele aflate in piramida si semnele zodiacale aferente.

Autor : Astredamus

Toate aceste calitati enumerate, sunt activate in viata nativului la diverse varste. Cu toate ca persoana in cauza, beneficiaza de acest noroc, exista tendinta de a se complace intr-o “dulce mediocritate”. Cauza fiind o neintelegere a semenilor de genul “Degeaba stii, daca nu ai diploma!” sau “Am impresia ca tu traiesti intr-o lume imaginara!” sau “Stai linistit in banca ta si nu mai face pe desteptul!”. Urmarea e usor de inteles.  Cu tot  acest noroc astral, trec multi ani, ca talentele respectivilor sa fie activate si folosite la adevarata lor valoare. Odata activata piramida, nativul se deschide ca o floare in gradina, beneficiile fiind atat personale cat si sociale, ca urmare a etalarii si daruirii talentului, pentru ceilalti semeni.

Ca astrolog, m-am gandit sa infiintez clubul PIRAMIDA DE AUR. Scopul este acela de a scoate la lumina, nu persoanele respective, ci talentele lor. Deoarece, mai devreme sau mai tarziu, beneficiile se vor rasfrange asupra tuturor semenilor nostri. Vreau sa stie ca sunt oameni deosebiti, cu sanse reale de a devenii elite. Se stie ca elitele sunt motorul unei societati.

Pentru a face parte din clubul PIRAMIDA DE AUR, nativii trebuie sa….. Continue reading →

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close