Energiile ascunse ale orelor planetare


Deseori auzim zicala “omul potrivit la locul potrivit” sau, de ce nu, …”la timpul potrivit”. Şi dacă succesul ar depinde de aceasta, este vorba de noroc sau de ceva mai mult? Sigur că, având un instrument care sa prezică “timpul potrivit”, ar reprezenta un avantaj pentru fiecare. Ideea aceasta a stat şi încă mai stă la baza dezvoltării continue a astrologiei de-a lungul veacurilor. În timp, s-au observat corespondenţe misterioase ale astrelor în viaţa de pe Pământ, fiind interpretate ca semne sau previziuni ale evenimentelor ce urmau să se întâmple. Astrologia, mai mult decât oricare altă ştiinţă folosită în arta divinaţiei, este Regina Timpului.

Autor : astrolog Iris

Astăzi, oricine recunoaşte că există o legătură misterioasă între personalitatea umană, evenimentele de pe Pământ şi ciclurile cosmice. Cuvântul cheie este corespondenţă, sau, după cum a fost denumit de Carl Jung, sincronicitate .

Studiile au arătat că aceste corespondenţe sau întâmplări sunt mult mai mult decât simple coincidenţe. Am putea privi cosmosul – stelele, planetele, Soarele, Luna, asteroizii – ca o oglindă a noastră, o oglindă magică, în care ne putem desluşi tainele/adâncurile sufletului şi evenimentele ce se succed în viaţa noastră – „as above, so below” „la fel ca în cer şi pe pământ”, sau dacă-l cităm pe Hermes Trismegistus – „as within, so without”. Adevărata divinitate este în interior, aşa cum este şi responsabilitatea pentru destinul nostru şi curajul de a alege. De noi depinde să facem acea oglindă să reflecte la maxim puterea din noi. Aflarea timpului care ne pune în sincronicitate cu semnele astrale merită efortul, pentru a fi siguri de reuşita planurilor şi intenţiilor noastre. Orice am dori – dragoste, sănătate, bani, succes – este mult mai probabil să obţinem dacă facem „mişcarea” potrivită la timpul potrivit.

Mulţi oameni nu realizează sau ignoră impactul puternic pe care îl are timpul în acţiunile noastre de zi cu zi. Una din cele mai vechi metode utilizate în astrologie pentru alegerea momentului potrivit este sistemul simbolic al orelor planetare. Deoarece acest sistem a fost dezvoltat cu multe secole înainte de inventarea telescopului, acesta foloseşte doar Soarele, Luna şi cele cinci planete vizibile cu ochiul liber: Mercur, Venus, Marte, Jupiter şi Saturn.

Fiecare zi din săptămână este denumită după o planetă şi este guvernată….Continue reading →

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close