Intoarcerea lui Jupiter in Pesti


Planeta Jupiter poarta numele celui mai puternic zeu olimpian.Supranumit ,,Marele Benefic”, astrul semnifica maretie, elevare, protectie, aspiratii inalte, sansa, optimism si multe alte lucruri bune. Ne place sa uitam ca Jupiter este o planeta duala si are partile ei neplacute: excesul, aroganta, superficialitatea, excentricitatea, lipsa de tact, nelinistea. Cei nascuti sub semnul lui Jupiter iubesc viata, societatea, reuniunile, sunt veseli, optimisti, plini de umor, seducatori. Generosi, dornici sa primeasca laude, adora sa fie lideri. Castiga repede increderea celor din jur pentru ca inspira siguranta in ceea ce fac si, fiind norocosi, chiar le ies lucrurile. Simtindu-se favorizati de soarta, ,,jupiterienii” au tendinta sa devina aroganti, sa nu accepte ideea ca altii ar putea fi mai buni decat ei si sa-i  intreaca. Acesti entuziasti ar trebui sa reflecteze la faptul ca placerile lor nu pot fi mereu impartasite de cei din jur. Ascultand si sfaturile lor ar avea multe lucruri de invatat.

Autor: astrolog Ariela

Tranzitele lui Jupiter nu sunt usor de interpretat. Chiar daca este actorul ,,principal” in astrograma natala, el primeste ,,replici” de la celelalte planete.Poate creea oportunitati, dar se razbuna pe cei care nu le iau in seama ori le amana. Fiind o planeta sociala, trebuie luat in calcul nu  doar influenta strict individuala, ci si aspectul de inte- grare sociala. Jupiter nu va face niciodata o nedreptate celorlalti pentru a favoriza persoane nedemne.

Anul acesta Jupiter a traversat grabit semnul Pestilor stabilindu-se pentru scurta vreme in Berbec (6 iunie – 8 septembrie) dupa care va reveni in Pesti unde probabil a lasat lucrurile nelamurite si  va ramane acolo pana in ianuarie 2011.

Pentru nativii din Berbec (mai ales pentru cei din primul decan) Jupiter le-a tulburat stabilitatea sociala sau cel putin le-a inoculat neliniste, ideea de schimbare, dorinta de afirmare. Unorale-a luminat drumul, le-a aratat mijloacele prin care pot debloca o situatie stagnanta. Numai ca, probabil, ei nu vor avea timp sa si actioneze, sa realizeze schimbarea dorita. Daca pana in septembrie nu vor reusi…. Continue reading →

Reclame

2 gânduri despre „Intoarcerea lui Jupiter in Pesti

  1. Nu merge optiunea de a citi articolul intreg, la mai toate posturile! :(

    1. Se lucreaza la revista „Previziuni astrele” In 72 de ore veti putea sa cititi toate articolele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close