Luna Neagra – esenta dragostei


Luna Neagra in sinastrie, caracterizeaza relatii in care predomina dragostea si fascinatia reciproca, puternica, dar unde un factor esential lipseste sau impinge doi parteneri unul spre altul, pentru a lupta pentru relatia lor. Relatie ce “contine” sentimente care variaza de la pasiune la respingerea felului de a fi, in cazul ambilor parteneri. Dragostea nascuta sub semnul Lunii Negre, ne face sa traim momente de extaz maxim, care se pot transforma brusc in iad, daca nu ne putem controla emotiile contradictorii si gelozia, care de cele mai multe ori ne asalteaza. In tema natala, reprezinta modul in care se exprima / manifesta propria pasiune si erotismul, persoanei in cauza, determina fanteziile noastre si ce tip de persoana ne atrage. In tema unei femei, Luna Neagra, arata cum se focalizeaza pe partener si in ce mod va proceda pentru al cuceri. In tema unui barbat, Luna Neagra, arata tipologia de senzualitatea feminina care-l atrage, precum si pe mama copiilor sai. Prin compararea a doua horoscoape, Luna Neagra, creeaza o legatura ce nu poate fi “oprita”, mai ales daca vibreaza pe o planeta semnificativa a partenerului, rezultand – sensul definitiv – al relatiei, la bine si la rau.

Autor: astrolog Micasia

Luna Neagra in Berbec –Senzualitatea sexuala este instinctiva si dominanta, femeile preiau initiativa intr-un raport/relatie, barbatii cauta un partener care sa preia initiativa, apare riscul de a va lasa “prinsi in joc” pana in punctul de a deveni agresivi. Puternica necesitate de autonomie si dificultate in angajarea permanenta in relatie.

Luna Neagra in Taur –Pasiunea sexuala, la suprafata este calma si izolata, dar astea sunt doar aparente, atat barbatii cat si femeile, au un apetit sexual puternic si sunt in cautarea unor parteneri cu caracteristici similare. Atentie sa nu abuzati de organismul vostru sau al celorlalti, din cauza exceselor sexuale. Prezinta o carisma puternic erotica si posesivitate, daca este tradat nu iarta.

Luna Neagra in Gemeni – Sexualitatea se manifesta la nivel intelectual, erotism cerebral, au o curiozitate instinctiva de tot ceea ce inseamna si reprezinta cuvantul – sex. Acest lucru ii atrage mai mult, decat o relatie fizica, si este de asemenea arma cu care seduce si atrage partenerul dorit. Nevoie de independenta, jocul de seductie e constant, si, adesea devine un scop in sine.

Luna Neagra in Rac -Sexualitatea este influentata, de amprenta familiei de origine. Daca educatia a fost excesiv de puritana sau din contra prea libertina, va fi foarte greu sa va eliberati de inhibitii si temeri sau pot aparea deviatii in modul in care traiti – sexul. Ideea de procreare este o sursa de conflict interior major, atat pentru barbat cat si pentru femeie. Au tendinta de a se comporta cu partenerul in maniera materna si nu parteneriala…. Continue reading →

Reclame

1 gând despre „Luna Neagra – esenta dragostei

  1. 19.09.1958 Cum ma afecteaza in plan sentimental?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close