30 Iulie 2010- zi cu influenta karmica(II)


Ziua de 30 iulie 2010, este o zi cu influenta karmica pentru ca Saturn formeaza conjunctie cu planeta Martie in semnul Balantei si ambele formeaza opozitei cu Jupiter Retrograd  in  Berbec. Influneta karmica(ne vom aminti ca avem datorii) se v-a manifesta mai mult la nivel relational, asociativ si de parteneriat. In apropierea date de 30 iulie, vom simti ca avem o datorie de platit din viata anterioara.

Autor : Artemis

Sa vedem influenta conjunctiei Marte-Saturn pentru urmatoarele sase semne zodiacale: Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti


Balanta -Conjunctia are lor exact pe casa deciziilor, a vietii, a sanatatii generale. Recomand prudenta in decizii si afirmatii. Contextul astral nu  este favorabil pentru a face schimbari radicale. Nativi din semnul Balantei, sunt predispusi la accidente, pot suferi operatii chirugicale riscante sau isi vor asuma o seri de noi responsabilitati : casatorie, nasterea unui copil (prin cezariana) sau semnarea unui contract  pe minim doi ani.

Scorpion – Acesti nativi se vor simti exilati. Unii vor face din obligati o calatorie  in strainatate, alti vor suporta cateva saptamani de spitalizare. Cert este ca Scorpioni nu vor fi linistiti in urmatoarea perioada de timp. Pana la mijlocul lunii septembrie trebuie sa ia o decizie importanta. Nativii ce au un grad de evolutie mai ridicat se vor dedicat unui studiu individual.

Sagetator – Deoarece Jupiter este in aspect aparent retrograd in semnul cardinal si de foc Berbec, formeaza opozitie cu conjunctia Marte -Saturn le va activa acestor nativi o serie de tensiuni. Se aduc in discutie probleme care au ramas nerezolvate, proiecte nefinalizate. Unii nativi se vor despartii de prieteni. Se intrevede in viitor integrarea acestori nativi in alte grupuri sociale.

Capricorn– Statutul social se va schimba  in urmatoarea perioada, pana in 15 septembrie, prin luarea unor decizii riscante.”Cine nu risca nu castiga” vor spune acesti nativii pentru ca ei  isi calculeza atent fiecare pas si actioneaza prudent. Unii se vor bucura de o avansare profesionala, alti de recunoasterea eforturilor depuse. Toti nativii vor fi avantajati, mai putin cei care nu sunt eficienti la locul de munca si care ignora influenta  astrelor.

Varsator – Idealisti si originali, spera la implinirea unui vis. Acum vor fi determinati sa faca o calatorie lunga sau se pregastesc pentru un important examen de viata. Ei bine, rezultatele vor fi in avantajul acestor nastivi pentru ca ei  sunt pregatiti sa faca fata tuturor situatiilor neprevazute. Prezenta conjunctie Marte-Saturn ii impulsioneaza pe nativii evoluati spiritual sa se afirme. Vor obtine succes oriunde vor merge. In perioada imediat urmatoare se vor bucura de multe provocari.

Pesti – Sunt cei mai dezavantajati dintre toate semnele zodiacului pentru ca influneta martiana si saturiana lucreza pe sectorul mortii si renasterii. Pestii sunt predipusi la o pierdere/castig financiar prin asociere/casatorie.Viata acestor nativi se schimba radical. Totul depinde de capacitatea de adaptare. Nativi Pesti au nevoie de un „impresar” un „ghid” care sa le arate drumul spre renastere. Pot obtine acum accesul la informatii secrete care le v-a aduce multe avantaje in viitor.

Reclame

2 gânduri despre „30 Iulie 2010- zi cu influenta karmica(II)

  1. Eu, sunt o balanta, si sper sa trec cu bine fara accidente pe sectorul sanatatii. Este interesant ceea ce ati previzionat si caut sa ma feresc pe cat pot

  2. Sunt scorpion si pot spune ca da, am de facut o calatorie … si framantarile …cam sunt cumva „la ordinea zilei”. Singura chestie care e noua e legata de schimbarea directiei de studiu si asta a inceput de ieri, 30 iulie. E ziua in care pot spune ca m-am „trezit” si nu stiu daca intradevar are rol karmic; e ca si cum as trai in alta lume care pana acum nu am vazut-o…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close