30 Iulie 2010- zi cu influenta karmica


Pana vom percepe corect influenta lui Saturn, suntem obligati sa constientizam influenta planetei Marte in tranzit prin semnul Balantei, care ne va impulsiona sa facem alegeri dificile  in special in viata de cuplu. Marte v-a tranzita semnul pacii si  armoniei, in perioada 30 iulie2010, 2:46 -15 septembrie 2010, 1:38. Tranzitul acestei  planetei ne v-a activa o serie de probleme pe care trebuie sa le intelgem si sa le rezolvam in urmatorii doi ani prin energia data de planeta Saturn : precautie, rabdare, limitare, organizare.

Autor : Artemis

Ziua de 30 iulie 2010, este o zi cu influenta karmica pentru ca Saturn formeaza conjunctie cu planeta Martie in semnul Balantei si ambele formeaza opozitei cu Jupiter Retrograd  in  Berbec. Influenta karmica(ne vom aminti ca avem datorii) se v-a manifesta mai mult la nivel relational, asociativ si de parteneriat. In apropierea date de 30 iulie, vom simti ca avem o datorie de platit din viata anterioara.

Marte ne impinge sa luam decizii pripite, sa avem curajul de a spune adevarul, sa luptam pentru o cauza.

Planeta Saturn ne restrictioneaza accesul la unele informatii, ne obliga sa fim mai prudenti in relatiile cu ceilalti, sa nu ne avantam in discutii, sa obtinem  durabilitatea unui contract, fie de munca, sau de asociere in afaceri prin o serie de  compromisuri.

Cei mai afectati vor fi nativi din semnele Balanta si Berbec. Pana in 15 septembrie este o pozitie astrala cu o mare  incarcatura dinamica. Acesti nativii sunt obligati sa isi schimbe viata prin sacrificii. Berbecilor le v-a fi mai greu sa intelaga motivele pentru care trebuie sa faca  sacrificii deoarece  ei nu sunt obisnuiti sa piarda.

Sa vedem cum  influenteaza conjunctia Marte- Saturn primele sase semne zodiacale.

Berbec – Sectorul calatoriilor, al parteneriatelor este ocupat de conjunctia Marte -Saturn. Confruntari, discutii, negocierii si amanari care pot degenera in conflicte deschise pe fondul unor neintelgeri generate de lipsa prudentei, a organizarii sau a indiciplinei. Berbecii sunt predispusi la accidente rutiere, violente fizice sau verbale inclusiv  la despartiri dureroase.

Taur – Pana in 15 septembrie se accentuiaza o problema de sanatate. Relatiile cu colegii de servici tind sa devina tensionate pe motivul neintelgeri responsabilitatilor. Nativii Taur sunt pragmatici si nu receptioneaza pericolul pierderi locului de munca.

Gemeni –  Speculatiile financiare vor avea un grad de risc major pana in 15 septembrie. Nu este exlus sa piarda o suma de bani, sau sa returneze o datorie sub forma de cadouri, pe care o au fata de copii, sau de persoana iubita. Tinerii care au o relatiie sentimentala serioasa se confrunta cu o dilema. Sa continue sau sa renunte…

Rac – In familie deja se petrec evenimente importante care au fost declansate prin influenta eclipsei totale de Soare in 11 iulie 2010. Nativii  Rac se considera vinovati de o serie de decizi pe care le au luat in trecut in perioada 2002-2004. Aceasta conjunctie vine sa le arate care este calea de rezolvare a problemelor cu care se confrunta. Racii risca sa piarda caminul, sotul sau mama.

Leu – Renuntati la orgoliu pentru a obtine mai usor accesul la informatii. Comunicarea cu rudele  se va face anevoios in urmatoarele saptamani. Vor avea parte de reprosuri, neintelgeri, vor fi acuzati de nerespectarea unor inscrisuri. Calatoriile scurte pot sa va aduca riscuri si pierderi.

Fecioara –  Sectorul  financiar este afectat de conjunctia Marte- Saturn. Fecioarele risca sa piarda un job bine platit deoarece se avanta in critici si analize inutile. Inainte de a-si analiza bugetul mai bine ar face o analiza a gandirii. Bani nu se obtin prin calcule matematice si prin munca.

Cititi in continuare cum influenteaza conjunctia Marte -Saturn urmatoarele semne zodiacale: Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn , Varsator, Pesti …..

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close