Experiente de viata


5. Camelia Lili, data nasterii 19.09.1969, ora 9,00,Romanesti, Botosani

Sunteti o persoana visatoare, care a avut incredere in oameni care v-au distrus visele. Conjunctia Lunii cu Marte predispune la pierderi financiare provenite de la parteneri de afaceri, sot, prieteni. Scopul  dumneavostra in viata este sa intelegeti iubirea platonica, spirituala. In ultimii 5 ani ati trait un eveniment care v-a marcat profound.

Datorita interesului material urmarit nu observati cand sunteti pacalita, acordati o mai mare atentie clauzelor si obligatiilor din contractile de afaceri, fiti mai precauta. Puteti deveni tinta unor atacuri de magie neagra. O pierdere (materiala, sufleteasca) te indeamna la pessimism, depresii, tristete, chiar la idea de ati pune capat vietii. Renunta la astfel de ganduri, solutia fiind cu totul alta.

6. Cristina din Bucuresti, data nasterii 30.10.1976, ora11.30.
De-a lungul vietii sunteti predispusa la interventii chirurgicale riscante (sau anestezie!) la coloana vertebrala sau ovare. Sunteti interesata in obtinerea unui job prin care sa va puteti afirma, sa aveti putere de decizie, sa va afirmati ideile si creativitatea, cum ar fi journalism, web-design, medic. Motivatia dumneavoastra este data de teama pierderii bunurilor, locuintei. Creditele bancare, ipoteca, gajul sunt elemente riscante de care este bine sa va feriti.

Marte din Scorpion predispune la conflicte sociale, scandaluri publice, chiar pierderea jobului. Toate aceste aspecte pot proveni din cauza relatie conflictuale pe care o aveti fie cu mama dumneavoastra, fie cu colegele de munca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close