Luna natala & alimentatia


In aceste perioade de criza, nu ma refer aici doar la criza economica, este bine sa avem grija de organismul nostru, la ce fel de factori stresanti exteriori este supus si cum contracaram actiunea acestora. Un rol important in acest proces de protectie il are si alimentatia, atat din punct de vedere cantitativ dar si calitativ. In fiinta umana, Luna este puterea ce aduce aproape tot ceea ce este departe, atat de aproape incat devine natura proprie. Semnul zodiacal in care se afla Luna in astrograma natala ne da informatii din interior asupra factorilor care ne creeaza confort si siguranta in interiorul caminului propriu, de la mâncare pana la conditiile din mediul nostru imediat apropriat. Hrana corespunzatoare fiecarei zodii este in stransa legatura cu tipul individual al fiecarei zodii.

Luna in Berbec da o stare de permanenta autodescoperire, il face pe individ curajos si neinfricat in fata propriilor emotii. Mediul in care traiesc il supun la o permanenta modificare atat ca mobilir, cat si ca intellect care sa-i ofere pozitia de lider. Alimentele trebuie sa fie viu colorate, vibrante cum ar fi carnea slaba, morcovii, salata verde, varza, sfecla. De asemenea, trebuie gasite tot felul de combinatii si locuri de servire a mesei, stiut fiind faptul ca se plictisesc repede sin u suporta sa stea foarte mult timp in acelasi loc. Impulsivitatea si furia caracteristica reuseste sa consume destula energie.

Luna in Taur. Persoanele cu aceasta pozitie astrala simt nevoia de siguranta atunci cand sunt bine hranite si frumos aranjate. Imprejurarile familiare si comfortabile genereaza o stare de siguranta in care-si pot exprima frumos sentimentele. Rutina si grija lor pentru frumusete fac un mediu propice pentru o hrana delicioasa si bogata. Alimentele caracteristice pot fi cele traditionale, cartofi si fripturi consistente, alimente senzuale precum ciocolata sau mango, dar si condimentele de tot felul, chilli sau curry.

Luna in Gemeni. Gemenii se simt alintati daca sunt lasati sa comunice liber (scris sau verbal) cu cei din jurul lor. Comfortul lor este generat de orice mijloc de informare sau comunicare cu exteriorul, telefoane, calculator sau de mijloace de deplasare. Alimentatia lor este bazata in principal pe produse gata pregatite (snack, chips) si care se mananca in graba. Este indicat a se evita bauturile dulci sau cofeinizate si introducerea in alimentatie a mai multor fructe (citrice, piersici) si legume. Nu incercati sa abuzati de “dieta de informatii” in detrimental unei diete sanatoase.

Luna in Rac se simte in siguranta cand este inconjurata de familie si prieteni apropiati cu care doreste sa impartaseasca amintirile din trecut in baza unor conexiuni emotionale profunde. Caminul trebuie sa-i ofere….continuare v-a fi afisata in revista electronica de astrologie” Previziuni astrale” administrata de d-na astrolog Artemis

Articol afost  scris de Mihaela Barbu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close