Tatal tau- Eroul!


Inca de la venirea pe lume, tatal ocupa un rol deosebit de important in formarea noastra ca individ. Chiar daca primii 2-3 ani ai vietii nu ni putem aminti de-a lungul timpului, rolul parintelui este major in pregatirea noastra pentru viata. Tatal a fost cel care ne-a luat in brate, a ghidat primii nostri pasi, primele imagini private pe o carte. Aceste relatii dispar odata cu trecerea timpului, dar amintirea protectiei si iubirii cu care ne-a inconjurat ramane vesnic in subconstientul nostru.

Exista persoane care au atribuit rolul de tata unei alte personae decat tatal biologic, din diverse motive : moarte, absenta. Imaginea de tata a fost atribuita unei alte personae din anturajul individului ( tata vitreg, adoptiv, unchi, bunic, vecin, prieten). In astrograma natala, relatia copilului cu tatal sau ori inlocuitorul acestuia este data de pozitia planetei Saturn la nastere. Aceasta reflecta  imaginea din subconstientul individului lasata de tatal acestuia inca din primii ani de viata.

Saturn in Berbec. Fiind guvernat de Marte, planeta razboiului, Saturn te ajuta sa-l vezi pe tatal tau ca pe un om curajos si activ. Chiar daca statura lui fizica nu este foarte impunatoare il percepeti ca pe un gigant cu rezistenta exceptionala, un lider care nu accepta pe nimeni in calea deciziilor sale. Un Saturn  aspectat armonios cu restul astrogramei dumneavoastra arata ca tatal a dorit mereu sa cresteti pasnic. Este posibil sa nu inteleaga faptul ca oamenii pot sa aiba si parti vulnerabile. Un Saturn in Berbec rau aspectat indica faptul ca uneori v-a fost frica de tatal dumneavoastra. Ceea ce ati vazut cu ochi de copil nu a fost decat comportamentul normal al unui om matur. Ar trebui sa fiti constienti de puterea launtrica dobandita.

Saturn in Taur. Imaginea tatalui tau este modelata de Venus, steaua dragostei. Chiar daca azi nu-ti amintesti, tatal tau te-a iubit cand erai copil. Este posibil orice scenariu legat de tatal tau, ti-a dat impresia ca el a fost puternic si linistit. Aspectat pozitiv in Taur, tatal v-a insuflat iubirea pentru lucrurile simple, frumusetea naturii, muzica. Incearca sa faci o plimbare cu el sau invita-l la cina si vei vedea ca sunteti la fel de apropiati ca in copilarie.   La o pozitie dizarmonica, vei avea impresia…Continue reading →

Articolul a fost scris de Mihaela Barbu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close