Chiron – calea luminii


Asteroid sau cometa – nu se stie – acest planetoid a fost asemuit cu Centaurul: jumatate om, jumatate cal. Chiron inseamna libertatea miscarii la originea oricarei actiuni. In astrograma natala Chiron are valorile sale proprii. Indica deschiderea spirituala a persoanei si  evolutia ei in acest sens. Chiron ajuta prin ,,initiere” sa ne intelegem sufletul, sa ne realizam, sa intelegem corect realitatea pe care de cele mai multe ori o percepem distorsionat din cauza dorintelor sau temerilor noastre exagerate. Atunci cand, intr-un moment al vietii, ni se pare ca ne-am ratacit, ca eforturile noastre au fost zadarnice, ca orizontul e lipsit de perspective, Chiron intervine pentru a ne arata calea de scapare, ne deschide ochii pentru a ne trezi, pentru a ne ridica pe un nivel superior de evolutie. Chiron este considerat octava superioara a lui Pluton pentru ca permite transformarea, purificarea individului in totalitatea sa. In tema natala, Chiron indica – dupa semnul si casa ocupata – tipul de dificultati pe care am dori cel mai mult sa le rezolvam, este un punct cheie in care suntem capabili sa surmontam orice obstacol.

Autor : astrolog Ariela

Chiron in Berbec sau casa I –Aici indica o rana la nivelul viziunii proprii asupra sinelui. Individul se lupta pentru afirmare simtindu-se inferior. El va trebui sa-si rezolve aceasta criza de identitate, sa-si exploateze potentialul, resursele, talentul.

Chiron in Taur sau casa a II-a –Persoana poate avea senzatia ca viata a nedreptatit-o, ca nu a primit suficienta sustinere materiala, morala sau afectiva. Datorita lui Chiron va vedea totul intr-o alta lumina, isi va intelege dorintele si posesivitatea, le va depasi, isi va vindeca ranile facand uz de ratiune, dechizandu-se la nou, stabilindu-si scopuri nobile.

Chiron inGemeni sau casa a III-a –Impresia ca nu este inteligent, nici agil ori siret ca altii, ca nu este capabil sa  comunice clar si eficient cu cei din jur. Se straduieste sa invete mereu pentru a se face ascultat si inteles. Suferintele sale vor…..Continue reading →

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close