Horoscopul eclipsei – 11 Iulie 2010(II)


In 11 iulie 2010, a avut loc eclipsa totala de Soare la gradul 19 Rac. Anul 2010, este un an plin de evenimente astrologice disonante. Oameni care au deja experinta de viata,au accpeta pierderile cu seninatate, au  intels suferinta prin munca grea sau prin bolii cronice nu au de ce sa le mai fie frica.

Rac – O noua etapa pentru nativii Rac incepe din 11 iulie 2010. Racii trebuie sa renunte la trecut, la amintiri, sa ierte tot. Tristetia este prezenta in viata lor dar nu trebuie sa isi piarda echilibrul. In urmatorii 19 ani, Racii, isi pot construi o noua afacere, o noua casa sau familie. E mai greu pentru cei care isi pierd in acest an partenerul de viata prin divort sau moarte. Raci nascuti in perioada 1963-1968, au riscul de a lua o seri de decizii pripite si riscante. In prim plan sunt Racii cu ascendent in Berbec. Cei trecuti de prima tinerete isi vor schimba domiciliu iar cei tineri se pot casatori. Raci cu ascendent in Fecioara vor suporta un exil sau vor face o calatorie in strainatate obligatorie, alti nativii vor suporta o spitalizare mai lunga (07-21 zile) cauzata de stress, depresii sau boli cronice de stomac, sani. Nativii sunt vulnerabili in urmatoarele 6 luni deoarece criza financiara mondiala le – a zugudiut din temelii siguranta lor materiala. Unii dintre nativii se pot confrunta cu marii datorii, credite greu de returnat sau o afacere care se apropie de faliment. Cei mai norocosi pot fi Racii cu ascendetul  in Scorpion sau Pesti. Ei nu resimt influenta eclipsei atat de puternic ca si cei  care au ascendentul in semne de foc sau pamant.

Leu– Eclipsa totata de Soare din 11 iulie a avut loc pe casa karmei. Leii au de platit o serie de datorii din alte vietii anterioare. Nativii care se vor impotrivi datoriilor karmice se vor confrunta cu o boala greu de diagnosticat. Cauzele bolilor pot fi  de natura psihica, declansate chiar de nativii prin actiunile lor egoiste. Leii, ar trebui in urmatoarele 6 luni sa fie mai retrasi. In relatiile cu ceilalti si mai ales cu colegii de servici sa afiseze o atitudine calda, generoasa si plina de afectiune. Nu le pot da sfaturi acestor nativi deoarece se considera regii zodiacului. Le recomand totusi prudenta si  sa isi  dozeze bine energia de care dispun, pentru ca, in urmatorii 19 ani se vor confrunta cu rezultatele decizilor luate in perioada  Iulie 2010 – Ianuarie 2011.

Fecioara – Perfectionisti si mereu atenti la detalii, nativii acestui semn zodiacal uita sa se mai bucure de viata. Eclipsa le aduce prieteni si protectori noi. Pana in luna ianuarie 2011, se pot integra in alte grupuri sociale, unde sa fie mai bine apreciati pentru munca lor. De asemnea, pot sa fie protejati de oameni influneti. Fecioarele se pot bucura de admiratia sefilor. Le recomand sa evite critica pentru ca se pot confrunta cu despartiri dureroase din punct de vedere afectiv. Fecioarele  nascute in perioada anilor ’50-’70, sa fie prudente la afirmatii, ura, invidie, dusmanie, pentru ca isi pot declansa o boala nevindecabila prin medicamdnete. Sa-si analizeze viata lor mai atent decat a prietenilor sau colegiilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close