Idei stralucitoare si originale!


7. Ruxandra, data nasterii: 21 octombrie 1976, ora 4:45 am, Beius, Bihor.

Sunteti o persoana sociabila, foarte diplomata in orice activitate intreprindeti. Ascendentul in Balanta va face foarte interesata de arta sub orice forma de manifestare. Asocierile de orice forma (chiar si casatoria) sunt foarte avantajoase financiar. Profesia are legatura cu tot ceea ce este frumos, moda, decoratiuni. Inteligenta deosebita de care dispuneti atrage prieteni numerosi si selecti. Dispuneti de multa imaginatie, va place studiul, aveti idealuri inalte. Puteti lucra pe perioade scurte si in comert. Atentie la problemele cu rinichii.

Analize astrologice natale, efectuate gratuit,

de astrologii,

Artemis si Mihaela

Influenta puternica a lui Marte va indeamna la actiuni indraznete si periculoase. Cheltuiti banii cu mai multa chibzuinta deoarece munciti din greu pentru ei. Evitati rutina si sofatul periculos. Deschiderea fata de cei din jur va conduce la calatorii, reforme sociale si aventuri. Familia ocupa un rol important pentru dumneavoastra si va ofera libertatea si independenta de care aveti nevoie.Bucurati-va de ideile originale alaturi de prieteni!


8. Mihaela, nascuta la 18.08.1981, ora 6.40 am, Sibiu.

Dispuneti de o sanatate si vitalitate debordanta, o viata emotionala imbelsugata. Activitatile sportive sau cele legate de arte reprezinta un real succes. Succesul profesional poate fi obtinut din ocupatii izolate : munca in laboratoare, de cercetare stiintifica, spitale, servicii de informare, politie. Vitalitatea dumneavoastra este remarcabila , dar fiti atenta la sensibilitatea pe care o aveti la stres. Sunteti predispusa datorita insucceselor la inrautatiri ale sanatatii, tulburari cardiace, afectiuni ale sangelui, maduvei osoase si ale incheieturilor.

Va confruntati cu o serie de probleme in familie, datorate dorintei de a va impune ideile, autoritarismului, dispozitiei instabile, vointei fluctuante. Iesiti de sub influenta puternica a mamei si nu mai faceti pe victima in familie. Banii vor fi castigati cu greu, munca va fi laborioasa si anevoioasa.Vor aparea discutii asupra unei mosteniri.Sunteti impulsiva si faceti presiuni fara sa va ganditi, incepeti lucruri noi fara sa le terminate pe cele deja incepute. Va place sa dominate si sunteti diplomata cand prietenii sau relatiile profesionale sunt in joc. Atentie la apa si la schimbarile bruste de temperatura, la frig.

Succesul este dat de ideile dumneavoastra stralucitoare si neobisnuite!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close