Profesia si sanatatea


Ma numesc Faraon Catalina sunt nascuta in localitatea Crasnaleuca judet Botosani in data de 17 ianuarie 1968 intre ora 14-15.

Soarele în Capricorn, Mercur în Varsator, Venus în Sagetator Jupiter în Fecioara(în exil) Saturn în Berbec(in cadere). Catalina, esti o persoana independenta si originala, serioasa, metodica, prudenta, dotata cu o inteligenta profunda(Sextil Mercur – Saturn), iti plac schimbarile, reformele si esti alergica la tot ce inseamna rutina atat in viata profesionala cat si cea emotionala( Trigon Soare Uranus).


Analize astrologice natale, efectuate gratuit,

de astrologii,

Artemis si Alma

Ai o personalitate puternica , un bun simt al organizarii si ai multi prieteni. Uneori actionezi impulsiv, nechibzuit , refuzi sa accepti orice indrumare,doresti sa obtii totul foarte rapid folosind orice mijloace chiar daca acestea sunt lipsite de onestitate. Posezi aptitudini pentru munca in grup, iti plac artele si frumosul iar imaginatia fertila si plina de inspiratie o vei folosi in profesie. Ai un spirit practic, de colaborare, diplomatie, capacitate de pedagog sau profesor universitar, gust pentru activitati care dezvolta partea spirituala.

Te preocupa vindecarea bolilor pe cai naturiste, esti foarte exigenta cu puritatea alimentatiei, ai capacitate de cercetare(Jupiter in Fecioara). Profesia si sanatatea sunt factorii de schimbare a atitudinii in fata vietii. Din punct de vedere al sanatatii ai predispozitii la afectiuni ale aparatului reproducator, fracturi si raniri la genunchi sau incheieturi, reumatism. afectiuni ale stomacului, pielii, dereglari metabolice .

1 gând despre „Profesia si sanatatea

  1. Tararache Carmen August 20, 2010 — 8:24 pm

    Nascuta la data 17 04 1970 ,in orasul Braila, intre orele 19,45-20,00,as dori astrograma natala si ascendentul meu,cu multumirile de rigoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close