Horoscop August 2010 (II)


Taur

Zile norocoase: 07, 09, 13, 15, 22, 27

Viata nativilor Taur este un pic haotica în acest moment. Acum, au tendinta de a face schimbari mai mult în viata lor personala pentru a se simti mai linistiti si multumiti. Pentru ei nu va fi o sarcina usoara sa ia decizii, avand in vedere pozitia astrelor.  In luna august dorinta de a obtine securitatesentimentala este mai intensiva. In prima parte a lunii v-a exista neliniste in relatia de cuplu cauzata de o mica neintelgere, de intervenita unor persoane.

Autor: Artemis

In perioada 07-15 august, Taurii se vor simti epuizati si lipsiti de energie. Cei singuri pot incepe in  jurul   datei de 18 august  o noua relatie – nu ratati o sansa! Dupa 15 august linistea se v-a instala si in viata celor casatoriti sau care au o relatie de durata. Isi pot face planuri de calatorie impreuna cu iubitul. Tabloul astral indica schimbarea modul de abordare a vietii pentru a obtine rezultate favorabile in plan intim.

Tauriilor le este recomndabil sa utilizeze cu intelepciune timpul pentru a obtine satisfactia  si fericirea emotionala. Incepand cu  luna august pot consolida legaturi existente sau pot construi o noua fundatie solida pentru viitor.

Job –  Se confrunta cu un proiect care li se pare greu de finalizat. Ar trebui sa fie entuziasmati pentru ca li se ofera  munca de creatie si  un viitor promitator. Eficacitatea si prioritatea este intotdeauna un lucru bun pentru atingerea scopurilor.

Sanatate: Astrele indica un control medical.

Reclame

2 gânduri despre „Horoscop August 2010 (II)

  1. no he visto un horoscopo mas bueno como el tuyo urania, eres de maravlla, te deseo que tengas salud y todo que deseas,, gracias,,,

  2. urania, eres la mejor del mundo¡¡ gracias ,guapa¡¡¡

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close