Horoscop August 2010 (IV)


Rac

Zile norocoase: 05, 14, 17, 28

Racii se vor confrunta cu neintelegeri la locul de munca cat si in familie. Sa ridice fruntea sus si sa creada in ideiile lor.  Sa nu mai cedeze in fata celorlalti. Astrele le sustin planurile care au fost stabilite dupa eclipsa totala de Soare, din 11 Iulie 2010. In viata acestor nativii se intampla multe evenimente. Cu Uranus si Jupiter pe Mijlocul Cerului se intrevad multe surprize  la servici.

Autor: Artemis

Prezenta planetelor, Marte si Saturn, in casa familie, le confera nativiilor  Rac neintelgeri si neliniste in relatia cu partenerul sau cu parintii. Datele de 05 şi 13 august  nu sunt de bun augur pentru relatii sentimentale. Racii ar putea fi acuzati de neseriozitate, de lipsa raspunderii sau nefinalizarea proiectelor. Ei pot fi manipulati persuasiv de catre cineva care le este apropiatsau un asociat. Acesti nativii pot pierde contracte, bunuri, sau prestigiul social.

Racii trebuie sa isi rezerve un timp pentru a medita si a- si face noi strategii. Deciziile pripite nu duc la rezultate bune in timp. Sa evite orice implicare pana pe 14 august. Ei vor evalua toate posibilitatile, proprietatiile, investitiile, inchirierile si tranzactiile pe care le au facut in ultimi doi ani. O privire in trecut ii va ajuta sa gaseasca solutia la problemele prezentului.

Toate aceste probleme si grijile personale ar putea duce la  ignorarea relatiei  de dragoste pentru o vreme.  Sunt pregatiti Racii singuri  sa faca  un pas mare? Gasiti o modalitate simpla pentru a imbunatati comunicarea cu partenrul de viata. In 24 august ar putea primi o stire importanta de la  o fiinta draga.

Sanatate: Sa evite munca exagerata si stress-ul.

.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close