Horoscop August (III)


Gemeni

Zile norocoase: 05, 10, 16, 28, 31

Luna august pentru  nativilor gemeni  va fi plina de munca, au multe  comisioane de facut, contracte, documente si, probabil, au nevoie multa de socializare. Energia lor  este mare, astfel nu vor avea probleme sa tina pasul cu toate. Sa fie totusi atenti la ceilalti  si sa a asculte ce au de spus, sa fie receptivi la informatii, pentru ca  ele pot avea  o importanta vitala pentru ei si fericirea lor. Gemenii se pot confrunta cu o serie problememinore, din cauza ca, doresc ca lucrurile sa mearga foarte bine in viata lor. Le recomand sa isi reorienteze gandirea si privirea asupra principalelor obiective prin  partajarea gandurilor  si canalizarea corecta a  energiei. Indiferent de statutul social, Gemeni au nevoie de cineva care trebuie sa le motiveze actiunile si curiozitatea.

Autor: Artemis

In dragoste vor trebui sa isi aume responsabilitatea proprilor actiuni. Nevoia de a excela pe alte planuri il va irita pe partenerul de viata. Calmi si binedispusi devin mai activi in plan sentimental in luna august. Pentru nativii singuri, se intrevede o relatie pasionala secreta la distanta, care poate dura aproximativ   doi ani.

Job – Gemenii vor avea de suferit un esec minor din care vor avea ceva de invatat. Riscul de a pierde o suma de bani sau bunuri materiale este destul de accentuat. Nu este o luna buna pentru investiti finaciare. Sa reziste tentatie de a semna  un  act, contract sau o afacere pe 13 si 21 august, deoarece nu va exista nici o promisune clara pe termen lung. O perioada benefica pentru strategii de afaceri este 23 si 24 august.

Sanatate: Cei care practica sport pot suferi  entorse muculare.


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close