Cariera instabila


11. Ingrid, data nasterii: 3 octombrie 1970, ora 8:00 AM, Ploiesti.
Soarele si Ascendentul din Balanta va fac o persoana sarmanta, sociabila, diplomata. Aveti nevoie de ceilalti pentru a va manifesta caracterul iubitor si armonios, dar controlat de ratiune. Va atrag artele si muzica, reuniunile si petrecerile. Desi traiti totul cu emotie, modul de exprimare a sentimentelor si emotiilor este unul brutal, parka va este frica sa va manifestati sentimentele, ducand la rupturi, dezamagiri si insatisfactii. Relatia dificila cu mama d-voastra este data de faptul ca nu stiti sa o iubiti si sa-i dati increderea necesara.

Analiza astrologica natala, a fost realizata  gratuit,

de astrologii,

Artemis si Mihaela

Viata profesionala este instabila, sunteti usor influentabila si prea sensibila emotional. Datorita cheltuielilor excesive veti avea oscilatii financiare spectaculoase. La acestea se vor adauga si dusmaniile ivite din motive sentimentale. Va adaptati cu greu la noua tehnologie, la lumea moderna. Sunteti atrasa de o slujba in izolare.

Desi aveti o inima mare, generoasa, altruista, trebuie sa invatati sa va controlati gelozia, sa fiti fericita in dragoste. Impulsivitatea va indeamna la o casatorie in graba, cu o persoana mai tanara sau dintr-o familie cu alt statut social. Veti face acest lucru in secret, asteptand cu melancolie momentul propice pentru legalizarea relatiei in liniste.

Personalitatea puternica si originalitatea va ajuta sa depasiti cu diplomatie orice situatie care v-ar periclita prietenii sau relatiile profesionale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close