Satisfactii profesionale


Stefan,23 Decembrie 1989,Botosani, ora 19:10

Cu Soarele in Capricorn si un ascendent in Leu, esti cu siguranta un luptator pentru ati implini telurile. Esti genul de persoana ambitioasa, practica, care munceste mult. Pentru tine este esentiala afirmarea, cariera, si recunoasterea celor din jur.

Analiza astrologica natala, realizata  gratuit,

de

Artemis si Lori

De multe ori pui munca si cariera pe primul loc in viata . In sectorul profesional vei  reusesi sa obtii ceea ce iti doresti. Esti o persoana pe care se pot baza, excentric, ai grija la tendinta de a deveni arogant cu cei din jur. Dispui de calitati de lider, de administrator, esti metodic, ai energia necesara pentru a pune planurile in aplicare, cat si inteligenta.

Nu prea ai rabdare, vrei sa ajungi repede sa ai o cariera de succes, ceea ce e normal pentru cata energie si munca depui. Dar va trebui sa ai rabdarea, pentru ca Soarele in Capricorn da o afirmare mai lenta , dar sigura. Mai domina si dorinta ta de a face multe lucruri de a schimba des cariera. Te refaci si iti incarci bateriile  in sanul familiei, iti gasesti refugiul in linistea unui camin.

Conjunctia Soare – Uranus in astrograma natala,  predispune la schimbari bruste in viata, pericol de accidente si relatii sentimentale nefericite din dorinta de a fi independent. Nu tolerezi rutina si nici pe cei care au ideii preconcepute.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close