Aventuri


Bianca. 29.06.1983 Ramnicu Valcea, Ora 9:00

Bianca, esti o persoana gratioasa, plina de farmec, ai un aspect atragator si o frumusete fizica deosebita, insa pe cat esti de vesela si gratioasa esti tot atat de capricioasa si inconstanta. Esti usor de influentat si ai o natura schimbatoare, familia avand o mare influenta asupra ta dar nu intodeauna benefica.

Analiza astrologica natala, realizata gratuit,

de astrologii,

Artemis si Alma

Cauti dragostea mamei in special. Esti comunicativa, inteligenta , originala, ai o mare capacitate de patrundere mentala (Jupiter in Sagetator), iti plac discutiile, polemica si ai un spirit critic. In viata de familie doresti sa te impui si sa fi autoritara, ceea ce tulbura linistea caminului. Posibile probleme ce pot aparea vin doar din familie. Esti susceptibila, uneori irascibila, poti face pe victima pentru a profita de cei din jur.  Iti plac aventurile, calatoriile, placerile riscante, jocurile de noroc, iar incurcaturile sentimentale nu vor lipsi.

In plan social esti rezervata si distanta, politicoasa si corecta. Esti o persoana hotarata, muncitoare, pragmatica, rabdatoare si ai respect pentru convenient. Ai o judecata corecta atat in plan social cat si afectiv si detii autocontrolul.

Pentru  a-ti atinge obiectivele vei abuza de puterea ta fiind in stare de orice. Exista riscul de a pierde totul, dar si puterea de a relua totul de la inceput .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close