O poveste minunata cu Neptun!


Neptun m-a fascinat foarte mult in ultimul timp si din ce am citit nimic nu m a determinat sa-l inteleg  cu adevarat. Am incercat sa-l creionez, sa-l privesc pe furis in  vietile altora si sa  il trec prin fereastra inimii mele. Stiu sa privesc si sa simt adevarul, iubirea si durerea, dar, simteam ca Neptun este mai mult de atat. Am privit cu atentie in astrograma mea, m-am gandit la visele mele cele mai adanci,cele mai dragi ,cele mai adevarate. Intr o zi Neptun a intrat in Capricorn, zodia mea, in casa a IV-a. Eram tanara si nu stiam nimic despre astrologie. Nu stiam mai nimic despre viata. Simteam ca am pornit la drum, ca acest drum este spre o tinta minunata si ca pe acest drum trebuie sa caut si sa duc cu mine  comori.Visul meu era sa am o familie in care sa existe un copil, spre care sa mi revars darul matern cuibarit in fiinta mea. Drumul vietii mele simteam ca trebuie sa fie complet .

Autor: astrolog Anastassia

Si visul a prins contur… intr un mod neasteptat… Am adoptat  un copil, direct din maternitate, fara sa ma gandesc la sacrificii, fara sa evaluez nimic altceva decat puterea iubirii mele materne, transpunerea in realitate a visului si nevoia acelei fiinte de a fi iubita si ocrotita. Nu a fost nici o intelegere…. a fost doar Neptun cu energia lui divina.  Realizarea, cresterea visului s a facut apoi zi de zi ,clipa de clipa, an de an.  Au urmat zile de fericire deplina, prea plin sufletesc dar au urmat zile si nopti grele, sacrificiul fiintei mele prin renuntarea la lucruri si fapte ce mi car fi facut viata usoara. Mi- a fost greu dar nu am regretat…am mers innainte cu fiinta copilului meu mana in mana, inima langa inima. Si daca Neptun se afla in casa mea a IV- a, in tranzit,  eu Capricorn, fiul meu bineinteles ca-l are pe Neptun tot in Capricorn, dar in casa a V- a. Descopar acum, cand fiul meu are 24 de ani, ca Neptun ne iubeste pe amandoi , ca si el va trebui sa fie riguros cu visele lui legate de iubire, recunostinta si copii. Eu vad firul divin al lui Neptun legand destinele noastre de mama si fiu. Cat de fascinanta si miraculosa  este aceasta planeta care este legata de divinitate, sacrificiu si iubire adevarata.

Viata m-a invatat, dar nu chiar deodata, ca visele noastre sunt foarte importante daca se intalnesc in drumul lor cu adevarul, iubirea sincera, sacrificiul si divinitatea.  De aceea as sfatui parintii sa aiba grija de ceea ce si doresc copiii de mici, care sunt primele lor vise si spre ce evolueaza ele. Pentru ca sufletul lor sa fie plin, au nevoie de indeplinirea dorintelor lor, sa nu fie mintiti cu absolut nimic, sa fie tratati cu multa dragoste si atentie.

Neptun poate insemna si iluzie, deceptie, in toate formele. Dar eu cred ca nu inseamna sinucidere. Exista o teama a unora fata de aceasta posibilitate cand Neptun este conjunct….Continue reading →

Reclame

2 gânduri despre „O poveste minunata cu Neptun!

  1. buna seara
    as dori articolul complet daca se poate sa-l transmiteti pe email deoarece site-ul/blogul previziuni.com nu functioneaza
    merci
    Alin

    1. Revista Previziuni astrale este in lucru! In maxim 72 de ore veti putea citi articolele dvs. preferate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close